Pokemon GO на iPhone: як встановити гру в Україні

Автор | 12 Липня, 2016

2 роки тому студія Niantic випустила iOS-версію гри Ingress, яка стала першим дійсно популярним проектом на мобільних платформах, занурюють гравця в своєрідну віртуальну реальність (або реальну віртуальність?). Розробники вирішили розвинути успіх і спільно з Nintendo представили новий хіт – Pokemon GO.

Як і в Ingress, головною фішкою гри є реальне переміщення користувача – лежачи на дивані прогресу в Pokemon GO не досягти. Щоб змусити віртуального персонажа ходити по карті, геймеру і самому доведеться розім'яти ноги в пошуках потрібних точок в своєму місті (або хоча б районі), обходити не одну доріжку, попетно відпочивши в беседке из дерева. Примітно, що Niantic інтегрували в додаток "чекпоінти" з Ingress, це не тільки полегшило їм завдання, а й зробило гру цікавою навіть для жителів невеликих міст практично у всіх країнах.

Сам ігровий процес не занадто оригінальний – здебільшого він полягає в пошуку нових покемонів, яких необхідно захоплювати за допомогою покебола. Крім того, можна підбирати різні плюшки, які видаються за перебування бонусних точок, а також захоплювати тренажерні зали в боях з іншими звірами. Літерне опис цього процесу особливого сенсу не має – всім, хто цікавиться рекомендуємо Pokemon GO до установки на свій iPhone або iPad.

Втім, зробити це звичайним способом в даний момент не вийде – гра традиційно дебютувала в Австралії і Новій Зеландії, а також США. Обійти регіональне обмеження можна звичним способом, використовуючи створений спеціальний для таких цілей аккаунт Apple ID з необхідним місцем проживання (детальна інструкція). Створіть Apple ID, при реєстрації якого вкажіть як країни, наприклад, США.

  • Завантажити Pokemon GO для iPhone і iPad з App Store (США);
  • Завантажити Pokemon GO для iPhone і iPad з App Store (Австралія);
  • Завантажити Pokemon GO для iPhone і iPad з App Store (Нова Зеландія).

Користувачі Android-девайсів (крім пристроїв на базі процесорів Intel) також можуть встановити Pokemon Go до офіційного релізу в українському Play Store за цим посиланням або APK-файл звідси.

Не буде зайвим згадати ще одну проблему, пов'язану з Pokemon Go – витрата заряду акумулятора. Активним геймерам доведеться регулярно використовувати додаткові джерела живлення або знижувати апетити додатки. Для цього можна відключити віртуальну реальність (графіка буде накладатися не так на реальне зображення з камери смартфона, а на що імітує його картинку).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *