Otterbox uniVERSE – перший модульний чохол для iPhone

Автор | 6 Липня, 2016

Найчастіше чохли для iPhone вміють щось одне. Наприклад, заряджати смартфон від вбудованої батареї, доповнювати камеру потужним об'єктивом, зберігати в собі кредитки, відкривачки для пивних пляшок і так далі. У Otterbox, компанії-виробнику захисних чохлів для iPhone, вирішили зробити «багатозадачність» чохол – і у них вийшло!

Зазвичай Otterbox – це великі, товсті і тому дуже надійні чохли. Упакувати iPhone в Otterbox і ходити з ним по місту – все одно що вийти на вулицю в бронежилеті. Але в компанії шукають і інші шляхи розвитку. Наочне свідчення цьому – новий «модульний» чохол uniVERSE.

У 2013 році Otterbox придбав LifeProof – компанію з Сан-Дієго, довгий час успішно займалася виробництвом захисних чохлів без зайвої «повноти. Досвід і напрацювання LifeProof якраз і були використані при створенні uniVERSE.

Новинка робить рівно дві речі. По-перше, захищає iPhone від падінь. Від падінь і не більше того – пластик не прикриває дисплей і нижню панель, так що захисту від води, пилу і того подібного тут немає.

Але найголовніше – це конструкція задньої панелі. На ній розташовані слоти для розміщення аксесуарів! Підтримуються – знімна батарея, селф-палиця, заглушка для підключення зовнішнього модуля пам'яті, Bluetooth-навушники. Строго кажучи, з часом сюди можна буде підключати все, що завгодно. Партнери Otterbox з компанії Polar вже зробили для чохла «платформи» зовнішній акумулятор, дві триноги, гаманець і динаміки, Olloclip представив об'єктив «4-в-1», Square – картрідер, SanDisk – флешку на 32 ГБ, Influx – підсилювач сигналу Wi -Fi, Seek Thermal – тепловізійну камеру.

Сам uniVERSE коштує 50 доларів, а ось ціни на аксесуари варіюються від $20 за гаманець до $120 за 128-гігабайтну флешку від SanDisk. Придбати даний чохол, або ж схожий дор нього можна вже зараз на сайті http://maccase.com.ua.

Варто сказати, що uniVERSE – не перший у своєму роді. Схожий продукт у 2015 році представила вже згадана вище компанія Olloclip. Але у Otterbox явно вийшло краще – у американців явно більше досвіду і знань «на тему». За них зіграло і активна співпраця з іншими компаніями-виробниками аксесуарів для iPhone.

Поки деякі аксесуари для uniVERSE не можна назвати ідеальними – батарея виглядає досить безглуздо, а Bluetooth-навушники звучать неважливо. Але перспективи у такого «модульного» концепту дуже великі. Вже зараз він виглядає цілком життєздатним – адже додати можливостей своєму iPhone без зайвих «заморочок» хочуть багато користувачів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *