Нові креслення iPhone 7 з’явилися в Мережі

Автор | 14 Травня, 2016

До виходу нового смартфону iPhone 7 залишається ще досить багато часу, проте в Мережі раз у раз з'являються передбачувані креслення майбутнього «яблучного» смартфона. У середу, 11 травня, британський сайт uSwitch опублікував чергову порцію CAD-зображень iPhone 7 і 7 Plus. Якщо вірити їм, нове покоління смартфонів зовні мало чим відрізнятиметься від поточних моделей.

Схоже, чутки про намір Apple прибрати з iPhone 7 і 7 Plus стандартний 3,5 мм аудіороз'єм виявляться правдою. Нагадаємо, в кінці минулого року з'явилася інформація про те, що навушники будуть підключатися до пристрою через порт Bluetooth або Lightning. Хоча за даними деяких джерел, 3,5 мм аудіороз'єм залишиться. Як би там не було, але на нових кресленнях такий відсутній, як і очікувані багатьма стереодинаміки.

На CAD-зображеннях добре видно, що в iPhone нового покоління камера все так же буде виступати над корпусом. Судячи по кресленнях 4,7-дюймової моделі, модуль камери буде більше за розміром.

Що стосується 5,5-дюймової моделі iPhone 7 Plus, то вона також отримає більш широку камеру з двома об'єктивами і підтримку інтерфейсу Smart Connector (три точки в нижній частині). Металеве кільце навколо камери буде відсутній в обох версіях смартфона.

Судячи із зображень, кнопки регулювання гучності і харчування у нових пристроїв будуть знаходиться там же, де і у iPhone 6 і 6s. Розміри також залишаться колишніми (138,30 мм × 67,12 мм × 7,1 мм iPhone 7 і 158,22 мм × 77,94 мм × 7,3 мм iPhone 7 Plus), хоча раніше передбачалося, ніби смартфон буде на цілий міліметр тонше. Кілька зміниться дизайн задньої частини корпусу – антени стануть не настільки кидаються в очі, завдяки чому пристрій буде виглядати акуратніше.

Презентація iPhone 7 і 7 Plus відбудеться через чотири місяці, і не виключено, що ці зображення відносяться до більш ранніх прототипів.


Большой выбор чехлов для смартфонов iPhone на сайте http://brum.ua/chehly/chehly-dlja-iphone/. Отличные защитные чехлы по выгодным ценам. Гарантия качества, доставка по всей стане.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *