Mafia III: новий сюжетний трейлер і офіційна дата виходу

Автор | 21 Квітня, 2016

Минуло вже майже шість років з моменту виходу другої частини легендарної комп'ютерної гри Mafia, але тепер шанувальники серії можуть сміливо відраховувати дні до релізу нової кримінальної повісті – 7 жовтня всі бажаючі зможуть випробувати Mafia III на своїх PS 4, Xbox One і ПК.

Розробники публікують інформацію про нову гру невеликими порціями, але даних вже цілком достатньо, щоб скласти перша думка про Mafia III, повідомляє мобільний портал про техніку Apple http://applespark.com. Як тільки були опубліковані перші трейлери та геймплей-відео з демо-версій, стало очевидно, що від тієї "Мафії", яку полюбили мільйони геймерів на початку "нульових", не залишилося і сліду. Адже головною фішкою першої частини стала атмосфера – костюм в смужку, "Томмі-ган" на задньому сидінні Chevrolet Eagle і відмінно підібрані саундтреки з головою занурювали гравця в США 30-х років минулого століття. Друга частина переносила користувачів в 40-е, але сюжет все ще переплітався з оригінальною історією.

У Mafia III дія відбувається в 1968 році, а головний герой Лінкольн Клей тепер найбільше нагадує Сі-Джея з GTA San Andreas. Це кремезний афроамериканець, який повернувся з В'єтнаму і знову занурився в світ кримінальних розбірок міста Нью-Бордо (прототип Нового Орлеана). Mafia III: новий сюжетний трейлер і офіційна дата виходаMafia III: новий сюжетний трейлер і офіційна дата виходу

У Лінкольна мало спільного з Томасом Анджело і Віто Скалетта (героями перших частин), він скоріше схожий на персонажа з голлівудського бойовика, до пари динамічному геймплею з маскл-карами, вибухами, масштабними перестрілками. При цьому кілька бентежать такі вміння новоспеченого "рембо", як Intel Vision (дозволяє побачити кількість і розташування супротивників в даному районі), стрільба з-за голови під час перебування в укритті і т.п.

Проте, розробники стверджують, що навіть такий головний герой вельми органічно вписаний в сюжетну канву, яка не поступається за кількістю інтриг і несподіваних поворотів сценарієм добротного повнометражного фільму. Тим, хто не сумнівається в можливостях і здібностях співробітників 2K Games пропонується оформити попереднє замовлення на Mafia III і отримати в подарунок Family Kick-Back – набір з трьох унікальних типів зброї і трьох не менше унікальних марок автомобілів. Як вже говорилося вище, гра буде доступна на ігрових консолях і Windows-ПК, реліз Mafia III для OS X поки офіційно не анонсований.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *