Тім Кук: iPad Pro замінить ноутбуки і ПК для дуже багатьох людей

Автор | 10 Листопада, 2015

Перед випуском iPad Pro керівництво Apple вирішило дати кілька інтерв'ю для того, щоб підігріти інтерес до новинки. Видання The Independent опублікувало бесіду з Тімом Куком, в якій він поділився своєю думкою про Apple Pencil і розповів про цільовий ринок нового планшета.

У свою чергу, видання The Telegraph опублікувало ще одне інтерв'ю Кука. Генеральний директор Apple вважає, що iPad Pro зможе замінити персональні комп'ютери і ноутбуки для багатьох людей.

«Навіщо вам потрібен ПК, якщо є iPad Pro? Дійсно, навіщо? », – Запитує читачів Кук.

«Люди почнуть користуватися новим планшетом і зрозуміють, що їм більше нічого не потрібно, крім цього девайса і смартфона», – заявив Кук. Гендиректор також зазначив, що iPad Pro прекрасно підійде творчим людям, зокрема художникам. Кук розповів, що, усвідомивши всю простоту використання Apple Pencil та аудіосистеми новинки, представники сфери мистецтва не зможуть відмовитися від нового «яблучного» планшета.

Варто відзначити, що iPad Pro надійде в продаж в середу, 11 листопада. Вартість пристрою на 32 ГБ з одним модулем Wi-Fi стартує від $799, моделі на 128 ГБ з одним модулем Wi-Fi – $949, і версії на 128 ГБ з Wi-Fi + Cellular – $1079.

ipad pro ціна

Крім того, генеральний директор Apple розповів про найближчі плани з розвитку Apple Watch, продажі яких повинні «встановити новий рекорд в цьому фінансовому кварталі». Гендиректор розповів, що Apple поки не планує додавання в «розумні» годинники нових датчиків або технологій, які вимагають схвалення Управління з контролю за продуктами живлення і лікарськими засобами США. Проте не виключений випуск програми, яке буде випущено у відповідності з правилами Управління.

«Ми не хочемо, щоб Apple Watch проходили перевірки Управління, але ми не заперечуємо про випуск доповнення до годинника, який схвалить організація, можливо, це буде спеціальний додаток або що-небудь інше. Справа в тому, що перевірка смарт-девайса фахівцями Управління може зайняти дуже багато часу, а ми не можемо собі цього дозволити у зв'язку з постійним інноваційним прогресом », – пояснив Тім Кук.


Заказывайте услуги smm или Seo анализ сайта в профессионалов своего дела – в Студии Ап. Узнайте детали на сайте www.studio-up.com.ua или по адресу Московский проспект, 8, Корпус 1. офис 215 Киев, Украина 04073.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *