3М представила «мікрожалюзі» для захисту інформації на екранах iPad Air і iPad mini

Автор | 2 Вересня, 2015

Компанія 3М анонсувала спеціальну оптичну плівку для планшетів iPad Air і iPad mini, здатну захистити персональну інформацію від сторонніх очей. 

Інноваційна плівка 3М працює за принципом «мікрожалюзі» – обмежує кількість світла, що проходить під кутами більше 60 градусів. Це означає, що інформацію на iPad можна побачити, тільки перебуваючи безпосередньо перед ним. Дивлячись збоку або з-за спини власника, людина побачить тільки темний екран. Фільтр також служить для фізичного захисту дисплея від подряпин і пошкоджень – полікарбонатне покриття аксесуара досить міцне, інформує український виробник жалюзі та ролетів http://aldrovanaluxe.lviv.ua/.

Зручне кріплення стало відмітною особливістю нових екранів від попередніх знімних фільтрів. Установка на iPad Air і iPad mini здійснюється завдяки запатентованій клейовий основі, що знаходиться тільки по кутах плівки. Миються куточки екрана дозволяють використовувати його безліч разів, а при повторному приклеюванні не утворюють бульбашки повітря. Плівка без зайвих зусиль наноситься на екран гаджета і міцно тримається на ньому. При цьому вона легко знімається і не залишає слідів. Крім збереження даних унікальний аксесуар захищає поверхню екрану від механічних пошкоджень і пилу.

Знімний фільтр захищає екран планшета, а при необхідності знімається, і користувач може в будь-який момент поділитися інформацією з колегами або клієнтами. Як заявляє виробник, із захисними екранами співробітники можуть бути більш гнучкими і мобільними протягом робочого дня, ніж раніше.

З плівками для захисту інформації можна працювати на MacBook, iPhone або iPad в аеропортах, кафе та інших людних місцях і не переживати про те, що хтось прочитає інформацію через плече. Побачити те, що знаходиться на екрані пристрою можна буде тільки перебуваючи прямо перед ним.

Екрани для захисту інформації можна замовити на сайті 3M. Вартість фільтрів становить 50 доларів для iPad Air і $45 для iPad mini. В асортименті компанії є моделі для ноутбуків MacBook Air і смартфонів iPhone.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *