Mailbox для Mac після оновлення не підтримує OS X Mavericks і перестає відправляти листи

Автор | 21 Серпня, 2015

Творці поштового клієнта Mailbox, купленого в 2013 році компанією Dropbox, випустили нову версію офіційного додатку для OS X. У квітні минулого року стартував закритий тест Mac-клієнта, а з серпня оцінити програму можуть всі бажаючі.

Сьогодні вийшла нова версія Mailbox під індексом 0.7. Клієнт отримав «легший інтерфейс», оновлені іконки і нову анімацію. Однак далеко не всі користувачі програми залишилися задоволені апдейтом. Mailbox позбавили підтримки операційної системи OS X Mavericks: з цього релізу додаток доступний тільки для OS X Yosemite. Крім цього, в оновленні виявилися помилки з відображенням електронної кореспонденції, програма не дозволяє відправляти листи на деякі адреси. Зараз єдиний спосіб вирішити проблеми – відкотитися на попередню версію 0.3.

Творці Mailbox прагнуть реалізувати в настільному додатку для Mac все найкраще з мобільних версій. Мета – випустити легкий, швидкий і найкрасивіший поштовий клієнт для десктопів. У відкритій бета-версії вже реалізовано кілька унікальних функцій, у тому числі підтримка функції «Відкласти на потім», яку в компанії називають «Snooze to desktop».

«Snooze to desktop» є ключовою «фішкою» Mailbox. Людина може одним натисканням відкласти лист для подальшої обробки, тим часом у нього буде час зосередитися на своїх поточних справах. У потрібний момент кореспонденція автоматично з'явиться в поштовій скриньці. Спочатку дані на Mac будуть зберігатися локально, але в майбутньому з'явиться синхронізація з мобільними пристроями. Зрозуміло, через Dropbox.

Нагадаємо, що запускаючи програму на iOS, розробники Mailbox заявили, що не в силах обслуговувати всіх бажаючих скористатися сервісом, і запропонували користувачам «вставати в чергу», щоб випробувати програму. У день виходу Mailbox в черзі було 280000 користувачів, вдень пізніше – вже понад півмільйона, а через два тижні після релізу – 1000000 чоловік. Через місяць творці програми зняли всі обмеження на установку Mailbox – додаток стало доступне для всіх охочих.

Завантажити Mailbox для iOS, Android і залишити заявку на тестування Mac-версії можна на цій сторінці.


Покупайте качественные холодильные моноблоки polair по выгодной цене. Доставка по всей стране. Большой выбор холодильного оборудования от мировых производителей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *