Redmond представила серію «розумної» техніки, яка керується з iOS і Android

Автор | 14 Серпня, 2015

Redmond представила серію домашньої електроніки нового покоління з технологією управління Ready for Sky. Ідея полягає в тому, що звичними домашніми приладами – мультиваркою, електричним чайником, кавоваркою, телеприставкою, вагами чи будь-якою іншою електротехнікою – можна керувати дистанційно за допомогою смартфона на iOS і Android.

Зокрема, Redmond представила «розумний» чайник SkyKettle, який передбачає не тільки кип'ятіння води, але і її підігрів до однієї з п'яти обраних температур. Він може замінити термопот, зберігаючи воду гарячою до 12:00, а в мобільному додатку для нього можна навіть встановити будильник. Мультиварка SkyCooker M800S отримала функцію дистанційного керування, 48 програм приготування, а також опцію «МастерШеф», доступну через мобільний додаток для мобільного телефона.

Також у лінійці Sky Fitness є кавоварка з вбудованою кавомолкою SkyCoffee. Пристрій передбачає дистанційне керування помолом і приготування кави за допомогою вашого iPhone. Є також весы напольные SkyBalance, які справлять біоімпедансний аналіз організму і здатні запам'ятовувати дані до восьми користувачів. При синхронізації з додатком будуть складені графіки зміни ваги або на екрані смартфона з'являться необхідні рекомендації.

Вся колекція Sky Home на даний момент представлена ​​багатофункціональною приставкою SkyTVbox. Вона не тільки пов'язує всі прилади з Ready for Sky в єдину систему, але й потрібна для підключення телевізора до мережі Інтернет, виконує функцію бездротового роутера і підтримує зовнішній жорсткий диск.

До системи SkyTVbox можна підключити комп'ютерну мишу і клавіатуру. Також в лінійку для будинку входять обігрівачі, очищувачі повітря, кондиціонери та зволожувачі повітря. Також компанія заявила, що буде і надалі розшиювати свою унікальну лінійку "розумних" побутових пристроїв, аналогів яких зараз нажаль немає на ринку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *