В Google Maps для iOS з’явився нічний режим навігації

Автор | 7 Серпня, 2015

Google випустила нову версію мобільного застосування Google Maps. У програмі, яка виконана в стилі Material Design, додані нічний режим навігації, можливість відзначати ярликами місця на карті і функція редагування підписів до фото. Оновлення Google Maps 4.9 вже доступно для завантаження на iPhone і iPad.

У новій версії Google Maps оновлений вбудований навігатор. Зокрема, у додатку з'явився нічний режим навігації, при якому маршрут добре видно в темний час доби. Він включається автоматично у вечірній час. Також з'явилася можливість відзначати ярликами місця на карті. Після цього вони будуть з'являтися в пошукових підказках.

Окремо в Google говорять про функції редагування підписів до опублікованих фотографій і підвищенні стабільності роботи програми.

Особливості Google Maps 4.9 для iPhone і iPad:

  • Можливість відзначати ярликами місця на карті. Після цього вони будуть з'являтися в пошукових підказках.
  • Нічний режим навігації, при якому маршрут добре видно в темний час доби.
  • Функція редагування підписів до опублікованих фотографіях.
  • Підвищена стабільність.

мобогений

Однією з головних особливостей четвертої версії карт для iPhone і iPad став так званий «матеріальний дизайн» – вперше він був представлений в рамках анонса платформи Android 5.0 Lollipop. Він має на увазі візуальну «глибину», мінімалізм в оформленні кнопок, круглі іконки замість квадратних.

Інтерфейс Google Maps розділяється на шари і візуалізується в 3D-сцені з урахуванням джерела світла, правильної перспективи і реалістичних тіней. Компанія приділила увагу анімації: майже кожна дія, включаючи дотик до екрану, супроводжується плавними візуальними ефектами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *