Manfrotto Digital Director дозволяє управляти дзеркальною камерою з екрану iPad

Автор | 13 Липня, 2015

Виробник фотоаксесуарів Manfrotto випустив пристрій Digital Director, за допомогою якого iPad можна перетворити на дисплей і пульт дистанційного керування дзеркальними камерами, повідомляє Prophotos. Компанія заявляє про підтримку фотокамер двох брендів – Canon і Nikon.

Вся система складається з двох компонентів: чохла і додатку. У плані заліза, або апаратної частини, Digital Director являє собою базову процессорную станцію з мікропроцесором, яка підключається до камери USB-кабелем, а до планшета iPad Air – або через торцевий роз'єм Lightning, або по бездротовому зв'язку.

Вбудований мікрочіп від Apple функціонує спільно з процесором, що працює на частоті 600 МГц, і 256 МБ оперативної пам'яті. Ця зв'язка забезпечує мінімальну затримку при «живому» стрімінгу, швидке завантаження фотографій високо дозволу в iPad (в три рази швидше, ніж при використанні Wi-Fi протоколів), а також можливість керування основними параметрами зйомки з різними протоколами камер.

Як тільки камера і планшет зв'язуються через станцію Digital Director, на сцену виходить програмна частина системи – однойменний мобільний додаток. Він дозволяє використовувати iPad Air як зовнішній бездротовий монітор, який відображає і гістограмму, і рівень запису звуку – одним словом, дає всебічне уявлення про інформацію  під час зйомки.

Додаток Digital Director перетворює IPad в багатофункціональне інтерфейсний пристрій для роботи на всіх стадіях зйомки: при налаштуванні параметрів камери (можна регулювати ISO і баланс білого, вводити експокоррекцію, задавати витримку і діафрагму, виробляти фокусування і так далі), під час власне зйомки, а також для перегляду фотографій, їх пост-обробки, систематизації та розшарювання (безпосередньо на FTP-сервер, електронною поштою або в соціальні мережі).

Digital Director випускається в двох модифікаціях – MVDDA13 і MVDDA14 для роботи з iPad Air і iPad Air 2 відповідно. Вартість в обох випадках становить $450. У комплект входить сам пристрій, мережевий адаптер з чотирма різними вилками, а також метровий USB-кабель.


Выбирайте и заказывайте качественый джумла хостинг с быстрой и профессиональной техподдержкой по выгодным ценам. Узнайте детали на сайте the-joomla-hosting.ru

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *