Додаток MacID тепер дозволяє розблокувати Mac за допомогою Apple Watch

Автор | 17 Травня, 2015

програми для Apple Watch, программы для Apple Watch

В App Store дебютувала нова версія програми MacID, призначеного для розблокування Mac за допомогою сканера відбитків iPhone. Утиліта отримала нативну підтримку годин Apple Watch і тепер дозволяє блокувати і розблокувати комп'ютер з екрану наручного пристрою.

MacID дозволяє зробити так, щоб після відходу розблокувати Mac можна було за допомогою сканера відбитків iPhone або Apple Watch. Це можливо, якщо гаджети знаходяться в безпосередній близькості від комп'ютера.

Для того щоб минути екран блокування Mac, використовуючи Apple Watch, необхідно запустити додаток або відкрити на пристрої віджет MacID. Зрозуміло, щоб все працювало належним чином, спочатку потрібно встановити на годинник і комп'ютер відповідне ПЗ, а також синхронізувати пристрої. Гаджети обмінюються даними між собою через Bluetooth.

MacID автоматично відправляє повідомлення, коли один із сусідніх Mac чекає авторизації. Після цього залишиться провести пальцем по повідомленню на екрані і підтвердити розблокування пристрою. За допомогою наручного девайса можна не тільки блокувати і розблокувати комп'ютер, але також запускати скрінсейвер і управляти відтворенням музики iTunes.

MacID передбачає можливість розблокування декількох комп'ютерів і підтримує 256-бітове шифрування AES. Заявлена ​​сумісність з iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5s / 5c, iPhone 6/6 Plus на операційній системі iOS 8.

Додаток доступний для завантаження з App Store за цим посиланням. Безкоштовний клієнт для Mac можна завантажити на сайті розробника.


Заказывайте качественную видеосъемку в Киеве и порадуйте себя и родных отличными видео с свадьбы или дня рождения.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *