Rovio випустила Angry Birds Stella POP!

Автор | 27 Квітня, 2015

Дні колишньої популярності Rovio пішли, але всі ми пам’ятаємо це прекрасне божевілля з Angry Birds, що тривало кілька років і яке подарувало масу позитивних емоцій. «Сердиті птахи» побували в космосі, під всесвітів «Зоряних воїн» і «Трансформерів» і наваляли зеленим свиням по повній програмі. Але потім щось пішло не так або ж тема народу просто набридла – «птахи» з горизонту практично зникли. Але Rovio не зажурилася і зайнялася експериментами. Одним з таких стала нова гра компанії – Angry Birds Stella POP!

Серед експериментів компанії можна згадати Retry в 8-бітному антуражі, головоломку Amazing Alex про хитрі механізми, гонку Angry Birds Go, епічного типу стратегію Angry Birds Epic, дивну Bad Piggies зі свинями в головній ролі, і, звичайно ж, дамську Angry Birds Stella. Схоже, що жіноча половина людства дала компанії шанс залишатися на плаву, оскільки саме цю франшизу вона вирішила розвивати далі. В Angry Birds Stella POP! Беруть участь вже знайомі «сердиті птиці-самки», але у вельми незвичній для себе ролі.

Новинка знову пропонує попрацювати рогаткою і покрушити зелених свиней, але механіка гри зовсім відрізняється від класичної Angry Birds. Це черговий експеріент Rovio, за основу якого взято жанр «три-в-ряд», а якщо точніше, то його піджанр Bubble Shooter або «стрілянина кульками».

Мета – знищити якомога більшу кількість кольорових куль, стріляючи по них такими ж кулями з рогатки і зіставляючи кольори. Три кульки одного кольору вибухають, а якщо вони тримали ціле гроно куль, то вона просто зникне, звільнивши ігрове поле. Загалом-то знищення таких грон – це найбільш ефективний метод гри. Від класичного Bubble Shooter творіння Rovio відрізняється лише антуражем:

Традиційно знищуємо свиней, отримуємо бонуси і спостерігаємо за реакцією пташок. Як і інші ігри Rovio останнього часу, новинку відрізняє яскрава, барвиста графіка і засилля In-App. Так, Angry Birds Stella POP! безкоштовна, але при кожному зручному випадку намагається стягнути з вас трохи грошей. До речі, крім версії для iOS одночасно з’явився і варіант для Android

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *