Яскрава та цікава головоломка Twisty Hollow для дітей та дорослих

Автор | 11 Квітня, 2015

Захоплюючу головоломку Twisty Hollow від компанії Arkadium призначили додатком тижні в App Store. Протягом семи днів ігровий додаток буде доступним для завантаження безкоштовно.

На перший погляд Twisty Hollow може здатися по-дитячому простий, однак, це не так. Оригінальність ідеї полягає в тому, що геймеру пропонується стати сполучною ланкою між жителями невеликого містечка і самопроголошеним дивакуватим мером. У процесі гри потрібно допомагати городянам виконувати вимоги керуючого, який однозначно здивує своїми бажаннями. Гравець повинен буде відновити порядок і зіставити робітників з їх інструментами за допомогою крутиться колеса, повідомляє сайт playmarket-apps.com, на якому можна завантажити безліч ігор та програм для Android.

Населення Twisty Hollow насамперед дбає про те як вижити, отже, в завдання гравця буде входити поставка продуктів. Геймплей гри представлений трьома барабанами: на одному зображено сировину (корови, черв'яки для риболовлі, вівці і т.д.), на іншому інструменти (вудка, ніж, кирка і т.д.) і фахівці (шахтар, рибалка, м'ясник і так далі), тобто, саме нам надають можливість складати правильні комбінації кшталт «Рибак + Вудка + Хробак = Риба», забезпечуючи городян і роботою і їжею.

На перших рівнях процес здається простим, проте у міру проходження комбінації будуть все складніші, ланцюжки стануть довшими і з'являться обмеження за часом. Свою нотку в проекті зіграє забавний мер, який буде відволікати від складної місії своїми настановами і наказами.

Протягом тижня гра буде безкоштовною. Завантажити Twisty Hollow можна, пройшовши за цим посиланням.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *