Pioneer почала продажі другого покоління автомобільних систем NEX з підтримкою Apple CarPlay і Android Auto

Автор | 24 Березня, 2015

Pioneer оголосила про початок продажів нової лінійки автомобільних розважальних систем NEX, виконаних у форматі 2 DIN. Її головною особливістю є підтримка функцій CarPlay від Apple і Android Auto від Google.

Серія мультимедійних систем NEX сумісна з обома автомобільними технологіями і є універсальним рішенням незалежно від того, на якій операційній системі працює мобільний пристрій – iOS або Android. Навіть якщо користувач вирішить поміняти смартфон, він не позбудеться необхідної функціональності. Крім підтримки Android Auto і CarPlay, плеєри від Pioneer можуть запропонувати величезну кількість інших можливостей, в тому числі радіотрансляції, прослуховування музики з дисків і багато іншого, оскільки у правовому напрямку провадження систем NEX компанії Pioneer допомогає франчайзинг.

Мова йде про п'ять автомагнітол японського виробника – AVIC-8100NEX, AVIC-7100NEX, AVIC-6100NEX, AVIC-5100NEX і AVH-4100NEX. Вони дозволяють користувачам iPhone використовувати всі можливості автомобільної технології Apple. Для власників «гуглофонів» підійдуть моделі AVIC-8100NEX, AVIC-7100NEX і AVH-4100NEX – вони також підтримують Android Auto.

CarPlay забезпечує тісну інтеграцію iPhone з мультимедійними системами, надаючи водієві та пасажирам транспортного засобу можливість керувати функціями смартфона за допомогою сенсорного екрану головного пристрою або голосового помічника Siri. Для використання технології досить підключити смартфон до автомагнітоли за допомогою USB-кабелю.

Pioneer початку продажу п'яти нових автомобільних магнітол: AVIC-7100NEX ($ 1200), AVIC-8100NEX ($ 1400), AVIC-6100NEX ($ 900), AVIC-5100NEX ($ 750 SRP) і AVH-4100NEX ($ 700 SRP). Незважаючи на досить високу вартість, це краща пропозиція, ніж покупка нової машини.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *