Додаток Яндекс.Музика отримав підтримку української мови та iPhone 6/6 Plus

Автор | 5 Березня, 2015

Компанія Яндекс анонсувала оновлення мобільного клієнта «Яндекс.Музика» для iOS. Додаток повністю адаптували для дисплеїв iPhone 6 і iPhone 6 Plus і навчили української мови. Крім цього з'явилася автоматичне завантаження музичних треків для офлайнового прослуховування.

iOS-додаток повністю синхронізовано з музичним сервісом. Користувачі знайдуть у ньому свою колекцію треків і ту ж стрічку рекомендацій, що і на music.yandex.ua. Наприклад, можна почати слухати стрічку рекомендацій на комп'ютері, а продовжити на смартфоні. Сервіс радить музику, яка відібрана з урахуванням смаків користувача, подобається його друзям по соцмережам, звучить на фестивалях або в блокбастерах. І чим більше Яндекс.Музика знає про переваги людини, тим точніше рекомендації.

Колекцію своїх улюблених мелодій можна знайти в розділі «Моя музика». Він влаштований так, щоб у ньому було легко орієнтуватися. Вся музика розкладена по поличках: окремо зберігаються альбоми, окремо треки, окремо плейлисти. Як і раніше, мобільна Музика дозволяє слухати радіо і зберігати треки на смартфоні, щоб вони були доступні офлайн.

Viv.com.ua

Особливості нової версії Яндекс.Музика:

  • «Музика вивчила українську мову і повністю адаптувалася для iPhone 6 і 6 +. Крім того, тепер не потрібно спеціально завантажувати треки, щоб потім слухати їх без інтернету: включіть в налаштуваннях автозавантаження, і тоді в міру відтворення вся музика з вашої фонотеки буде зберігатися для офлайн-режиму. В оновленому додатку у треків буває вказано декілька виконавців, а не тільки основний, а для класичних творів – композитори».

Користувачі, які не підписані на мобільну Музику, можуть отримати місяць підписки в подарунок. Це дозволить спробувати всі можливості програми. А композиції зі стрічки рекомендацій і радіо можна слухати і без передплати. Нова Яндекс.Музика доступна для завантаження в App Store і Google Play.

Музичний сервіс Яндекса містить кілька мільйонів композицій різних жанрів і стилів – від класики до регі. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *