ChatSim: SIM-карта для безкоштовного спілкування в iMessage, WhatsApp і Viber

Автор | 26 Лютого, 2015

Італійський оператор Zeromobile зробив ребрендинг свій SIM-карти WhatSim, анонсованої в січні цього року. Тепер вона називається ChatSim і сумісна з усіма мобільними мессенджерами. За допомогою цієї «сімки» можна за €10 на рік обмінюватися текстовими повідомленнями в будь-якому обсязі в 150 країнах світу. За заявою компанії, це відмінне рішення для мандрівників, яким не потрібно оплачувати дорогий роумінг або шукати безкоштовний Wi-Fi.

SIM-карта ChatSim буде працювати в мережах понад 400 операторів в 150 країнах – у тому числі в Україні та інших країнах, популярних серед наших туристів. У числі підтримуваних месенджерів – QQ, WhatsApp, Facebook Messenger, WeChat, Skype, Viber, LINE, KakaoTalk, Telegram, Snapchat, Twitter, Hangouts, iMessage і багато інших.

Проект ChatSim придумав засновник Zeromobile, 38-річний італійський підприємець Мануель Занеллі. Занеллі позиціонує Zeromobile як «першого всесвітнього мобільного оператора», а ChatSim дозволяє користуватися всіма популярними мобільними мессенджерами. Занеллі створив ChatSim тому, що більшість користувачів зараз перейшли на електронні повідомлення, замість SMS.

За €10 в рік власники ChatSim зможуть відправляти і отримувати за допомогою iMessage, Viber і Telegram будь-яке число текстових повідомлень, GPS-координати або контакти зі своєї телефонної книги. Обмін іншим контентом обійдеться дорожче: наприклад, в Україні, країнах Євросоюзу, Туреччини, США і Таїланді відправка або отримання фотографії обійдеться в €0,10 , Відео – €0,50, Голосові повідомлення – €0,025. Пересилання фотографій в Китаї коштує €0,375, В Індії €0,7. В Іраку і Марокко €1.

Доставляти SIM-карти для месенджерів покупцям почнуть з 26 лютого 2015 року. Замовити собі ChatSim можна і з України.


Продавайте та купуйте через дошку оголошень

http://stepo.com.ua/

, всі оголошення безкоштовні. На stepo.com.ua ви обов'язково знайдете свого покупця!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *