Weafo: найпростіший спосіб передачі контенту з iOS 8 на будь-які пристрої

Автор | 17 Лютого, 2015

Weafo – це новий додаток для iPhone і iPad, яке забезпечує прозорий обмін файлами між мобільними пристроями Apple і персональними комп'ютерами. Програмне забезпечення призначене для швидкої передачі документів, фотографій, музики, відео, заміток і інших файлів.

Додаток, призначений для смартфонів і планшетів під управлінням iOS 8.1, покликаний спростити обмін цифровим контентом. Як заявляє розробник, з Weafo вам не доведеться більше турбуватися про установку додаткових клієнтів: щоб прийняти мультимедійний контент на будь-якому девайсі, досить відкрити браузер і набрати в адресному рядку IP-адресу, повідомляє сайт провайдера http://www.lanet.ua/.

Додаток представлено у вигляді кнопки на панелі «Поділитися». Користувач вибирає потрібний зміст, наприклад фотографії, використовує функцію шарингу і натискає кнопку Weafo. Відкриється вікно, в якому показано IP-адресу – її потрібно ввести в браузері на приймаючому пристрої. В результаті в програмі буде доступний список файлів з мобільного пристрою, які можна завантажити на комп'ютер.

«Weafo – це простий додаток, за допомогою якого ви можете обмінюватися файлами між пристроями, підключеними до однієї бездротової мережі. Вам більше не доведеться використовувати спеціальні сервіси, щоб передавати файли з iPhone на iPhone або з iPhone на PC. Додаток позбавляє від необхідності розбиратися в паролі, протоколах, дозволах, клієнтів, серверах і т.п. Програма універсальна і доступна на iPhone, iPod touch і iPad».

Серед особливих переваг сервісу розробники виділяють захищену передачу даних, автоматичну архівацію і можливість відправки контенту на кілька пристроїв одночасно.

Завантажити Weafo можна на цій сторінці. Додаток буде безкоштовним протягом обмеженого часу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *