Apple Watch можна буде купити тільки в магазинах Apple Store

Автор | 17 Лютого, 2015

Apple не планує продавати «розумні» годинники Apple Watch в сторонніх торгових точках. Придбати наручний комп'ютер Купертинської компанії можна буде тільки в мережі магазинів Apple Store.

За повідомленням німецького видання Apfelpage, годинники Apple Watch будуть продаватися, принаймні перший час, виключно у роздрібній мережі Apple Store і онлайн-магазині Apple. Подібним чином компанія надходила в 2007 році, коли запускала перший iPhone. Минув деякий час, перш, ніж смартфон з'явився в торгових мережах і у реселерів компанії.

Apple Watch будуть доступні в трьох основних модифікаціях – модель Apple Watch Sport, яка відрізняється від вологи й пилу, основна модифікація Apple Watch з екраном з сапфірового скла і зі сталевим корпусом, і Apple Watch Edition із золотим корпусом, а також сапфіровим склом.

потребляемая мощность бытовых приборов

Через заплановану високу ціну на Apple Watch Edition компанія має намір ввести заходи безпеки, аналогічні прийнятим в ювелірних магазинах. Примірники годин будуть виставлятися в торговому залі, проте на ніч співробітники Apple будуть прибирати їх в особливі сейфи. У них же будуть зберігатися запаси пристроїв, призначених для продажу.

Apple надасть відвідувачам Apple Store можливість приміряти різні моделі своїх годин у поєднанні з різними типами браслетів і ремінців. За деякими даними, компанія також встановить в магазинах спеціальні ваги для вимірювання точного змісту золота в різних моделях Apple Watch Edition на випадок повернення або заміни пристрою.

Поки Apple анонсувала лише стартову ціну на пристрій – $349. Проте, за неофіційними даними, ціна на модель Apple Watch Sport виросте вже до $ 500, тоді як вартість Apple Watch Edition може досягти $4-5 тисяч.

Продажі Apple Watch почнуться в квітні цього року. Перед цим Apple проведе спеціальну презентацію , присвячену смарт-годинах і новому поколінню MacBook Air з дисплеєм Retina, а також випустить оновлення iOS 8.2. Точні терміни проведення заходу поки невідомі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *