Додаток Manything дозволяє перетворити старий iPhone в камеру відеоспостереження

Автор | 26 Січня, 2015

iphone видеонаблюдение

Новий додаток Manything дозволяє перетворити iPhone, iPad і iPod touch в приховану камеру з можливістю запису зображення в хмару. Після установки і створення аккаунта залиште мобільний пристрій на столі в кімнаті, офісі і навіть в сумці і Manything запише все, що потрапить в об'єктив камери, і передасть на віддалений сервер. На будь-яких небажаних гостей буде матися компромат.

Сервіс Manything володіє декількома особливостями, що відрізняють його від аналогів. Перш за все, додаток транслює записує зображення на віддалений сервер. Це означає, що запис можна переглянути з будь-якого іншого пристрою, наприклад, за допомогою домашнього комп'ютера або ноутбука. Інтернет у цьому випадку виступає в якості цифрового відеореєстратора. Крім того, завжди можна простежити онлайн за тим, що відбувається в квартирі або на робочому місці під час відсутності.

Крім захоплення відеопотоку Manything володіє можливістю реагувати на рух і звук. Обидва цих параметра фіксуються на графіку, де будь-яка активність або шум представляються у вигляді стрибків різного кольору. Таким чином можна без зусиль знайти місце на записі, де в кадрі є підозрілою активністю. При виявленні руху Manything також може відправити повідомлення на основний iOS-пристрій.

Використання Manything передбачає, що людина повністю довіряє серверам компанії все, що потрапить в об'єктив його пристрою. Монетизація сервісу досить оригінальна: платити потрібно за дисковий простір на серверах. Безкоштовно сервіс надає 12:00 запису відео з однієї камери. За абонентську плату в 14 доларів можна використовувати необмежену кількість iOS-пристроїв і записувати до 30 днів відео. Ролики зберігаються на сервері протягом одного місяця.

Клієнт Manything сумісний з будь-якими пристроями на операційній системі не нижче iOS 6.


Покупайте товары невыходя с дома. Заходите в интернет магазин и выбирайте все, что вам нужно с большого каталога товаров.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *