У 2015 році Apple випустить 4-дюймовий iPhone 6s mini

Автор | 27 Грудня, 2014

Незважаючи на те, що цього року Apple відмовилася від випуску смартфонів iPhone зі звичними 4-дюймовими дисплеями і представила 4,7-дюймовий iPhone 6 і 5,5-дюймовий iPhone 6 Plus , компанія все ж може повернутися до класичного формату своїх смартфонів.

На цьому тижні аналітик Cowen and Company Тімоті Аркьюрі випустив замітку для інвесторів, в якій повідомляється про те, що Apple працює над новою 4-дюймовою моделлю iPhone. Її дебют може відбутися в 2015 році.

Ймовірно, наступного року Apple представить три нові версії iPhone – поточне покоління смартфонів компанії поповниться 4-дюймовою моделлю iPhone 6s mini. Джерела Аркьюрі говорять про те, що за характеристиками 4-дюймовий девайс буде копією торішнього iPhone 5s, але отримає оновлений дизайн в стилі iPhone 6/6 Plus.

Аркьюрі досить часто робив точні прогнози щодо майбутніх пристроїв Apple, але іноді все ж таки допускав помилки. Так, у січні цього року він надав точні характеристики тоді ще знаходиться в розробці iPhone 6, але помилився в тому, що iPhone 6 Plus обзаведеться більш потужним процесором в порівнянні з iPhone 6.

Якщо новий прогноз Аркьюрі виявиться правдивим, то 4-дюймовий смартфон зможе замінити iPhone 5с, який в даний час замикає лінійку пристроїв від Apple. За його словами, для зниження вартості в iPhone 6s mini можуть використовуватися спеціальні бюджетні компоненти від Qualcomm.

Протягом багатьох років в Apple не збиралися значно збільшувати діагональ дисплея iPhone, виставляючи таке рішення як перевага – смартфонами можна було користуватися однією рукою, в той час як для зручного управління пристроями конкурентів вимагалося задіяти обидві руки. Тим не менш, через збільшену зацікавленість користувачів  смартфонів з великими дисплеями Apple випустила 4,7-дюймовий iPhone 6 і 5,5-дюймовий iPhone 6 Plus.

Нові моделі швидко отримували популярність, але деяким користувачам все ж було зручніше працювати зі смартфонами з меншою діагоналлю дисплея. Аркьюрі припускає, що пропозиція Apple по поверненню на ринок 4-дюймових пристроїв без наявності необхідних внутрішніх компонентів може виявитися необачним.

Аналітик також вважає, що навесні наступного року Apple представить велику версію планшета iPad з 12,9-дюймовим дисплеєм. Він очікує, що новий планшет «пожвавить» цю категорію пристроїв, і прогнозує початкові обсяги поставок в 15-20 мільйонів одиниць.


Выбирайте и заказывайте автозапчасти к любой машине с доставкой на дом. Большой выбор гарантия качества.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *