Apple поділилася новими подробицями про годинник Apple Watch

Автор | 30 Листопада, 2014

Під час вересневої презентації перших своїх  годинників Apple розчарувала шанувальників, відклавши початок продажів пристрою на початок майбутнього року. В даний час активно ведеться підготовка до випуску новинки. Днями Apple оновила сторінку офіційного сайту, додавши деякі подробиці про те, як працюватимуть Apple Watch.

Три розділи Timekeeping, Health & Fitness і New Ways to Connect проливають світло на можливості девайса. У першій секції Apple розповіла про доступні екранних заставках: користувачі можуть індивідуально налаштувати під себе циферблат, завдяки якому можна переглядати на годиннику час в будь-якому часовому поясі, погоду, фази місяця, час сходу і заходу сонця. Apple Watch також можна використовувати як будильник, секундомір або календар.

Розділ Health & Fitness присвячений здоров'ю і занять спортом. Пристрій оснащений акселерометром, датчиками серцевого ритму і трекером, завдяки якому годинник може фіксувати фізичну активність власника і його спортивні досягнення. Гаджет допоможе відстежити швидкість бігу, пройдену відстань і кількість спалених калорій.

Останній розділ New Ways to Connect розповідає про комунікаційних можливостях Apple Watch. За допомогою Apple Watch можна керувати повідомленнями, короткими повідомленнями, дзвінками і поштою. Годинники синхронізуються з іншими пристроями Apple, що дозволяє почати роботу на одному гаджеті, а продовжити вже на іншому. За словами розробників, Apple Watch використовують обчислювальні можливості підключеного до них iPhone, щоб забезпечити тривалу автономну роботу.

Власник Apple Watch може малювати на екрані малюнки і відправляти графічні начерки друзям. «Намалюйте що-небудь пальцем на екрані і відправте своєму другові. Він побачить це і намалює що-небудь для вас », – йдеться в описі функції. Натиснувши двічі на дисплей, користувач може відправити своїм близьким інформацію про свій серцевий ритм.

Apple Watch надійдуть у продаж на початку 2015 в трьох варіантах: Watch, Watch Sport і Watch Edition. Найдоступніша модифікація смарт-годин буде коштувати $349.


Не знаете какой 3g интернет в Украине выбрать и подключить? Сделайте это на сайте 3g-inet.com.ua, на котором доступный большой выбор оборудования для быстрого Интернета.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *