Відео розпакування і тестування iPad Air 2

Автор | 25 Жовтня, 2014

Новий iPad Air 2 , випущений минулого тижня, приніс досить багато несподіваних змін в лінійку повнорозмірних флагманських планшетів Apple. По суті, інтерес до новинки після презентації виріс ще більше, ніж до неї, що буває досить рідко, враховуючи величезну кількість предрелізний витоків.

Як повідомляють оглядачі профільного ресурсу 9to5mac, вони досить довго готували звітний відеоогляд розпакування і тестування iPad Air 2, підбираючи прийнятний формат. Адже, з одного боку, розробники Apple не випустили принципово новий пристрій, а лише представили наступне покоління «повітряного» планшета, а з іншого – проробили серйозну роботу, зменшивши товщину, оптимізувавши камеру і т.д. На ділі, відкривши коробку і знявши захисну плівку, в руках користувача виявляється девайс, товщина якого, як уже неодноразово зазначалося, менше, ніж у звичайного олівця, він оснащений дисплейним модулем з новим анти-бликовим покриттям без повітряного прошарку, змінившими «прописку» фізичними елементами управління і т.д., повідомляє  http://catalogue.technoportal.ua/tablet/variations-planshety-ipad2.html

Природно, окремої уваги заслуговує і «начинка» iPad Air 2. Уже кілька незалежних авторитетних оглядачів підтвердили, що 3-ядерний процесор Apple A8X, який є ядром продуктивності планшета, набагато перевершує у швидкодії найближчих конкурентів. Дактилоскопічний датчик в iPad не такий популяриний, як в iPhone, але його присутність також напевно порадує користувачів. Те ж саме можна сказати і про камеру – любителів «айпедографіі» не так багато, але іноді і планшет виявляється корисною річчю в руках фотографа.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *