Apple: Ми не зацікавлені в сенсорних дисплеях для Mac

Автор | 21 Жовтня, 2014

Час від часу користувачів турбує питання, чи візьмуться в Apple за створення сенсорних дисплеїв для пристроїв під управлінням OS X . І хоча це питання не викликає жвавих дискусій, все ж купертновці зволіли розкрити карти. 

Після жовтневого заходу компанії Apple, на конференції, віце-президенту яблучної компанії Крейгу Федеріго, журналісти поставили запитання про перспективи створення сенсорних екранів для пристроїв, що працюють на OS X. Федеріго запевнив, що в планах купертіновців немає планів щодо таких нововведень.

«Якщо говорити чесно, то ми не вважаємо ніби такий інтерфейс насправді зручний. Перш за все тому що наші пристрої призначені для роботи сидячи».

Віце-президент Apple, вважає, що перехід з сенсорного екрану на клавіатуру і назад викликатиме незручності у користувачів. Планшети і смартфони – справа інша. Вони легкі й компактні і тому використовуються в розслабленому положенні – в цьому випадку сенсорний дисплей більш ніж доречний. Крейг Федеріго: Ми не зацікавлені в сенсорних дисплеях для Mac

«На даний момент ми вважаємо за краще працювати над створенням максимально комфортних трекпедом. Нам здається, вони куди зручніше в роботі і ми поки не зацікавлені в інших технологіях. А якщо говорити про сенсорних екранах, то ми завжди експериментуємо з різними можливостями – ця нам не підійшла».

Однак не можна поспішати з висновками. Минулий досвід підказує, що з часом купертіновці схильні змінювати свою думку щодо тих чи інших речей. Так трапилося з iPhone 6 Plus і iPad mini (про фаблети невтішно відгукувався Джобс і він же якось заявив, що 7-дюймові планшети це мертвонароджений продукт). Тому цілком можливо, що в майбутньому вищезгадана технологія все таки знайде застосування в OS X пристроях, але в найближчий рік-два чекати її напевно не варто.


Такой важный элемент обслуживания как система управления очередью будет вам необходим при работе с разными клиентами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *