Додаток «Фото» найближчим часом матиме браузерну версію

Автор | 1 Жовтня, 2014

Найбільш цікаві фанати техніки і програмного забезпечення компанії Apple постійно стежать за кожним кроком купертіновського гіганта. Найменша помилка в коді, навіть прихована від очей непитлівих користувачів, може негайно ж стати натяком на появу чогось нового, що знаходиться ще в розробці. В недалекому майбутньому не виключена поява додатка «Фото», яка запускається в браузері.

На даний момент, при відкритті icloud.com, користувачі отримують доступ до браузерних версій таких популярних додатків, як Пошта, Контакти, Календар, Нагадування, Нотатки та інших важливих програмам які доступні навіть тоді, коли під рукою немає жодного яблучного пристрою.

Також варто відзначити, що до цих пір в Apple не реалізували можливість для «нормального» перегляду фотографій завантажених на сервера iCloud, тому як оптимізованої програми Фото для OS X до сих пір не існує. Доводиться постійно запускати додаток iPhoto, а вже там перебиратися на вкладку iCloud і переходити до папки Фотопотік.

Але по всій видимості, розробники Apple вже приступили тестування браузерної версії додатка Фото, яка буде доступна на icloud.com. Про це свідчить той факт, що якщо перейти по цьому посиланню, То замість помилки 404, з'явиться ненав'язливе повідомлення про те, що «На даний момент неможливо завантажити Фото». Це говорить про те, що доступ для простих смертних поки сюди закритий, а ось в Купертіно швидше за все вже тестують «Фото» для браузерів.

Крім того, блогери порталу 9to5Mac зуміли викласти в мережу скриншот іконки браузерного додатка «Фото», яка виглядає  так як і у iOS-версії програми.

Ні для кого не секрет, що на даний момент політика Apple спрямована на уніфікацію додатків, і в недалекому майбутньому (орієнтовно в 2015 році) швидше за все ми вже не побачимо ні iPhoto, ні Aperture для OS X. Їх замінить додаток «Фото» для Mac , яке збере в собі можливості обох програм.


Посетите курсы sharepoint, на которых вы получите полезную информацию о разных решениях о IT-бизнесе.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *