FridgePad II – магнітне кріплення для iPad до холодильника

Автор | 24 Вересня, 2014

У 2011 році світ побачив оригінальний аксесуар під назвою FridgePad, що дозволяє кріпити iPad до холодильника. З тих пір планшети отримали вельми помітні зміни, у зв'язку з чим творець аксесуара, британська компанія Woodford Design, вирішила розробити оновлену модель. Правда, поки FridgePad II є всього лише проектом на Кickstarter.

Творці кріплення кажуть, що FridgePad II є ідеальним інструментом для розміщення планшета в «самому серці дому». За їх словами, саме новинка дозволить уберегти iPad від дітей, а також отримати доступ до інформації в той час, коли немає часу сідати за комп'ютер або ноутбук – під час готування вечері або сніданку.

Варто відзначити, що креативщики Woodford Design зробили все можливе, щоб магнітне кріплення було надійним. Творці FridgePad II гарантують, що закріплений планшет не впаде під час закривання холодильника. Крім того, підставка дозволяє крутити iPad в різні боки, завдяки чому у вас буде можливість вибору між портретним і ландшафтним режимами.

Завдяки зручному і вельми продуманому дизайну, аксесуар надає повний доступ до всіх портів і кнопок на iPad. Перевагою новинки також є відсутність необхідності використання будь-яких інструментів для кріплення FridgePad II до холодильника. При цьому сам процес розміщення і «видалення» аксесуара дуже простий і швидкий.

Для досягнення потрібного ефекту творці кріплення використовували 8 неодимових магнітів. При цьому в Woodford Design запевняють, що самі магніти жодним чином не зашкодять корпус iPad. Новинка сумісна з iPad Air, iPad 2, 3, 4 (Retina), а також iPad Mini . Єдиною умовою для використання FridgePad II є той факт, що дверцята холодильника повинна мати рівну поверхню шириною в 185 мм, так як в іншому випадку магніти не зможуть добре закріпитися.

Цікаво, що творці аксесуара не виключають можливості його використання не тільки на холодильнику. Так, вони передбачили варіант кріплення новинки до стіни, для чого буде потрібно всього лише викрутка, або ще можна барные стулья купить та встановини кріплення на них.

Для того щоб реалізувати проект, Woodford Design потрібна допомога зацікавлених користувачів. Так, до кінця кампанії по збору £25 000 залишилося 19 днів. На момент написання новини, авторам вдалося отримати вклади на суму £ 500 від 19 користувачів. Якщо кампанія буде успішною, то поставки почнуться вже в листопаді цього року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *