Apple випустила інструкцію по переїзду на iPhone з телефонів на базі Android

Автор | 19 Вересня, 2014

Компанія Apple розмістила в мережі спеціальну сторінку, яка містить інструкції для нових користувачів iPhone по переїзду зі смартфонів, що працюють на базі Android.

Публікація подібних інструкцій компанією здійснюється вперше, та й зазвичай аналогічні дії практикуються виробниками Android-пристроїв (природно, з описом процедури переїзду в зворотньому порядку, з iOS на мобільну ОС від Google).

З виходом нових iPhone з великими екранами, компанія Apple обгрунтовано сподівається відвоювати частину ринку смартфонів у таких виробників, як Google, Samsung, HTC, Motorola і тд.

Інструкції по переїзду містять низку порад з приводу того, як перенести пошту, контакти, календарі, фотографії та відео, музику, книги та документи, в тому числі у форматі PDF, а також додатки. Для тих, хто довгий час користується iPhone, така інформація досить проста і очевидна, але вона може бути цінною для нових користувачів, мігруючих з платформи Android. Приміром, для нових користувачів наведені докладні відомості, як створити новий акаунт електронної пошти, як перенести фото і відео, використовуючи спеціальний додаток або за допомогою iTunes, встановленому на ПК, як перенести документи в iCloud і багато іншого.

В інтерв'ю The Wall Street Journal генеральний директор Apple Тім Кук зазначив, що з виходом нових iPhone він очікує масовий приплив нових користувачів продукції компанії, коль скоро нові смартфони «значно краще в усіх напрямках».

Що ж до додатків, Apple не пропонує якого або чарівного способу перенести програми з телефону на базі Android, вже тим більше безкоштовно. Поради вкрай прості – знайти в App Store ті ж додатки, якими користувалися раніше, встановити їх, ввести свій логін і пароль (у разі необхідності) і насолоджуватися своїм новим пристроєм.


Рекомендуем использовать только сервисное обслуживание кондиционеров, на которое дают гарантию качества.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *