Нові можливості App Store: бандли, відеопрев’ю і бета-тестування

Автор | 17 Вересня, 2014

На конференції WWDC компанія Apple розповіла про нові можливості магазина додатків, після презентації iPhone 6 додала трохи подробиць про ці функції на спеціальній сторінці сайту. Отже, в App Store після релізу iOS 8 з'являться пакети програм та ігор, відеопрев'ю та інтегровані інструменти TestFlight для тестування додатків розробниками.

Пакети додатків

Купівля пакетів додатків користується популярністю серед користувачів Windows, OS X і Android. Купуючи набір додатків, вдається заощадити в порівнянні з поштучної покупкою аналогічного списку софта, а іноді ще й познайомитися з новими класними програмами та іграми. Після релізу iOS 8 така ж можливість з'явиться у власників мобільних пристроїв Apple.

Компанія звертає увагу, що один пакет може складатися не більше ніж з десяти додатків. При цьому у набору програм та ігор встановлена ​​єдина ціна, яка одноразово списується з рахунку користувача при оплаті. Не виключено, що ця функція буде дуже популярною у розробників, адже під час свят вони зможуть замість знижок на окремі програми та ігри устоювати розпродажі пакетів і збільшувати кількість скачувань найменш популярних продуктів.

Відеопрев'ю додатків

Користувачі пристроїв під управлінням Android перед покупкою програми або гри можуть прочитати опис, подивитися скріншоти, а головне – відеоролик з демонстрацією можливостей. Скоро така ж функція з'явиться в App Store. Компанія Apple вирішила додати завантаження відеопрев'ю додатків, щоб користувачам було простіше оцінити програму або гру перед покупкою. Ролики можна робити окремо для iPad, iPhone, а також додавати локалізовані озвучення для App Store різних країн.

Бета-тестування додатків

TestFlight – добре відомий серед розробників сервіс бета-тестування додатків. Незадовго до анонса iOS 8 компанія Apple купила його і вирішила інтегрувати в портал для розробників. Після виходу iOS 8 розробники зможуть додавати додатки в App Store, відкривати їх для внутрішнього або зовнішнього тестування і централізовано збирати інформацію про проблеми та недоробки.


Сделайте подарок себе или друзьям – современный телевизор. Разные телевизоры lg купить в украине телевизоры lg купить в украине легко и просто на сайте интернет магазина “Низкие цены”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *