iOS 8.0.1 на підході – Apple завершує підготовку першого оновлення для нової системи

Автор | 7 Вересня, 2014

Поряд з підготовкою до публічного релізу «вісімки» йде і робота над першим її оновленням, повідомляє видання BGR. У простих смертних доступу до нього поки немає, але випробувані партнери Apple зможуть попрацювати з iOS 8.0.1 буквально з дня на день. Ймовірно, тестування буде вестися в період між самою презентацією і початком продажів нових смартфонів – затягувати з виходом апдейта не стануть.

Вперше, як зазначено на графіці, наданому порталом Macrumors, поява iOS версії 8.0.1 було зафіксована в середині липня, у міру наближення осені кількість виходів в Мережу з гаджетів під її управлінням зростає. І досить швидкими темпами, що вказує на простий факт – робота над оновленням ведеться паралельно підготовці самої iOS 8. Та вже практично отримала статус «Gold Master», що означає готовність бути продемонстрованої широкій публіці. Проблема в тому, що якщо якийсь серйозний баг ще не усунений, то робити це вже просто ніколи.

Ймовірно, саме тому в Apple обмежилися випуском лише п'яти збірок бета-версії нової iOS, переключившись на нову роботу ще на початку серпня. Зараз вкрай важливо довести наявний варіант системи до презентабельного вигляду і провести церемонію. А всі серйозні і не дуже недоліки будуть усунені крупним патчем iOS 8.0.1, який оперативно вийде у світ перш, ніж користувачі встигнуть вилити потік критики на розробників. Торік приблизно так і вийшло, апдейт представили вже 20 вересня, коли ще далеко не всі постійні клієнти компанії встигли змінити свої iPhone на нову версію з iOS 7 на борту.


Такая вещь как Электрокорунд, обязательно пригодится для нанесения рисунков на стекло, можно сказать, что это замена матированию.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *