Фото Lightning-роз’єму, мікрофона і порту для навушників iPhone 6

Автор | 27 Липня, 2014

На китайському форумі MacX.cn був опублікований знімок запчастини, яку автор фотографії нібито придбав у старшокласника – практиканта на одному із заводів Foxconn. Той трудиться на лінії, де збирають компоненти майбутніх iPhone 6, а тому може іноді потайки виносити деякі деталі. У даному випадку мова йде про гнучкий кабель,  роз'єм Lightning, мікрофон і порт для навушників.

Достовірність інформації – умовна і не більше того, ніяких зачіпок для перевірки незалежними експертами не представлено. Модуль вельми нагадує той, що встановлений в нинішні iPhone 5s , хоча є і деякі цікаві відмінності. Наприклад, невеликий овальний отвір позаду самого порту Lightning – користі в ньому для даного компонента ніякої, значить, це може бути спроба заощадити простір. Відомо, що новий смартфон збираються упакувати в надтонкий корпус – кожна частка мм вільного місця на рахунку.

Ще одна цікава деталь – великогабаритний роз'єм для навушників, помітно масивніший, ніж сучасні зразки. Це наводить на думку про подвійне призначення вузла – у Apple давно припасений патент на подібну технологію. Порт навушників можна оснастити динаміком, який буде доповнювати основний і, в теорії, це дозволить створити стереозвучання. На практиці ідея поки що наштовхується на потік критики з боку професіоналів, тому або варто її відкинути, як явно помилкову, або повірити в те, що Apple вдалося освоїти новий рівень технологій.


Смотрите бесплатно любимые фильмы и новинки тутоньки, удобный каталог, рейтинг – все для приятного просмотра онлайн кинотеатра!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *