Альтернативна клавіатура TouchPal для iOS 8 в дії (Відео)

Автор | 27 Липня, 2014

Однією з найбільш цікавих фіч iOS 8 стане підтримка сторонніх клавіатур. Як це буде виглядати «вживу»? До виходу «вісімки» залишається два місяці, але подивитися у справі на альтернативну клавіатуру можна вже зараз.

услуги лазерной сварки

На YouTube-каналу TechSmart з'явилося відео, яке демонструє роботу сторонньої клавіатури TouchPal в бета-версії iOS 8. Дивимося і насолоджуємося (відео бажано переглядати в повноекранному режимі і в 720р):

На відео можна спостерігати звичні для Android-юзера, але зовсім нові для користувача iOS речі: вибір клавіатури в налаштуваннях, літерні клавіші з нанесеними цифрами, "передбачення" наступного слова, вибір варіанта написання клавішею «Пробіл», swipe-набір та ін Очевидно , що з такою клавіатурою набір стане і більш швидким, і більш зручним.

Восени поряд з TouchPal версії віртуальних клавіатур для iOS 8 підготують та інші відомі «альтернативники» – Swype і Swift.

TouchPal – одна з найпопулярніших клавіатур для Android (більше 150 мільйонів користувачів по всьому світу). У червні розробники цієї клавіатури першими серед подібних компаній представили версію для iOS 8. Для того, щоб взяти участь в бета-тестуванні TouchPad, потрібно «зафоловити» Twitter-аккаунт @touchpal. Після цього розробники, можливо, запропонують Вам взяти участь в програмі бета-тестування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *