Новий iPod Touch 16 Гб з камерою буде коштувати всього 199 доларів

Автор | 29 Червня, 2014

MacRumors опублікував витік про швидкий, можливо, вже наступного тижня, вихід окремої версії плеєра, яка доповнить існуючий модельний ряд. Головна особливість – передбачувана ціна не перевищить $199, при цьому iPod Touch знову обзаведеться камерою, яка колись зникла на догоду зниження собівартості гаджета. Прогрес не стоїть на місці – очевидно в Apple знайшли спосіб кардинально здешевити пристрій без втрати якості.

Підкреслимо, що мова йде про відокремленої моделі, а не вихід 6-го покоління, новий iPod Touch 16 Гб також відноситься до 5-ї серії. Тієї самої, що побачила світ ще в 2012 році і спочатку випускалася з обсягами пам'яті на 32 і 64 Гб за ціною від $300 за штуку. Потім в Купертіно вирішили порадувати і небагаті верстви населення, випустивши відокремлену 16-гігабайтну версію виключно в корпусі кольору срібла. Вона була позбавлена ​​найбільш яскравих рис 5-го покоління, зате і коштувала всього $229.

І ось, через два роки, комплектуючі подешевшали настільки, що Apple може дозволити собі виставити на полиці фірмових магазинів iPod Touch 16 Гб за ціною менше 200 доларів за екземпляр. І навіть наділити його камерою, плюс надати вибір з 6 варіантів забарвлення корпусу. На жаль, але з чуток незрозуміло, як складеться доля старої версії плеєра, тієї самої, непоказної. Малоймовірно, що на тлі новачка вона буде користуватися хоч якимось попитом, а у корпорації і так в засіках повно застарілих моделей інших гаджетів. Той же минулорічний iPhone 5s за нинішніми мірками вже покривається пилом старовину – до чого витрачати сили на торгівлю старими пристроями?


Все о лечении герпеса вы можете найти на сайте http://virusstop.com.ua/gerpes/. А также информацию о симптомах многое другое.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *