У iOS 8 з’явився інтелектуальний режим модему

Автор | 11 Червня, 2014

На iPhone і iPad вже довгий час присутнія функція Режим модему (Personal Hotspot), яка дозволяє використовувати мобільне підключення до інтернету на Mac або інших пристроях за коштами USB, Bluetooth або Wi-Fi-з'єднання. Щоб активувати цю функцію раніше доводилося заходити в налаштування вашого iOS-пристрої і активувати Режим модему, після чого пристрій з'являлося в списку доступних для підключення.

Apple удосконалила цю функцію в iOS 8 і перетворила її в нову – Миттєвий режим модему (Instant Hotspot), при якій iPad і iPhone розташовані поблизу завжди відображаються в списку доступних пристроїв, а сама функція активується тільки після з'єднання. Відповідно, коли з'єднання розривається, функція йде в «сплячий режим» і не витрачає батарею.

Миттєвий режим модему тепер можна назвати досконалим, користувачеві не доведеться копатися в сумці у пошуках iPhone або iPad для активації функції. Досить натиснути на іконку Wi-Fi, яка розташована на верхній панелі Mac, підключитися до телефону або планшету і насолоджуватися мобільним інтернетом. При активному підключенні на комп'ютері буде відображено назву мережі, створеної мобільним пристроєм, найменування джерела зв'язку (3G, LTE і тд) і індикатор стану заряду акумулятора. У свою чергу індикація з'єднання на iOS-пристроях залишилася без змін – на екрані буде як і раніше з'явиться синя смуга з інформацією про час з'єднання і потужності сигналу.

Режим модему (Personal Hotspot) з'явився в iOS ще а 2010 році на iPhone 3G, а потім вже у iPhone 4 режим модему був винесений як окреме меню в Налаштуваннях.


Покупайте качественные зарядные устройства в магазине аксессуаров www.vnv.in.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *