Виробник чохлів опублікував нові фотографії iPhone 6

Автор | 21 Травня, 2014

Восени Apple має намір випустити дві версії iPhone 6, одна з яких отримає 4,7 -, а інша 5,5-дюймовий екран. Пристрої будуть мати більш тонкий корпус, оновлений дизайн і поліпшену камеру. Виробник чохлів для смартфонів, що поставляє свою продукцію крупному магазину мобільної електроніки, виступив джерелом витоку зображень 4,7-дюймової моделі iPhone 6.

iPhone 6 на цих зображеннях нагадує макети, опубліковані в мережі раніше: апарат по дизайну схожий на мультимедійний програвач iPod touch 5G. Знімки підтверджують і багато неофіційних відомостей про флагман. Зокрема, видно, що смартфон отримає закруглені бічні грані замість плоских (як у iPhone 5 і 5s), клавіші гучності матимуть витягнуту форму, а кнопку Power перенесуть з верхньої межі на бічну праву сторону.

Виробники аксесуарів отримують інформацію про розміри смартфонів заздалегідь, щоб своєчасно приступити до випуску чохлів. Звичайно, ми не можемо гарантувати, що смартфон отримає саме такий дизайн. Проте, подібні фотографії зазвичай відображають реальні розміри прийдешніх пристроїв і вірне розташування різних роз'ємів і камер.

Раніше американський блогер Сонні Діксон, вже видавав правдиві прогнози щодо характеристик iPad Air і iPad mini нового покоління, заявив, що iPhone 6 отримає ультратонкий корпус. Товщина смартфона в найширшому місці, за відомостями експерта, складе близько 6 мм.

Анонс iPhone 6 може відбутися восени. На користь цього припущення говорить той факт, що співробітники роздрібної мережі магазинів Apple Store повинні вийти з відпусток з 15 по 28 вересня.


Посетите сообщество Joomla и вы узнаете как можно с легкостью делать качественные сайты за короткое время.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *