Гра “Нова Людина-павук 2” доступна в App Store

Автор | 22 Квітня, 2014

Студія-розробник Gameloft, спільно з Marvel, випустила очікувану ігрову новинку “Нова Людина-павук 2” (The Amazing Spider-Man 2) за мотивами фільму «Нова Людина-павук 2: Висока напруга», який буде вперше показаний на широких екранах 2 травня.

Як і очікувалося, гра стане масштабним «Супергеройським» екшеном, що містить сцени з фільму, запаморочливі акробатичні трюки, комбінаційні бої і несподівані повороти сюжету. Іншими словами, користувачеві пропонується відчути нові враження від традиційних стрибків по будівлях Манхеттена, стрільби павутиною, сутичок із противниками на землі і в повітрі, за рахунок нового, консольного рівня, графіки, безлічі доступних трюків і комбо, повністю переробленого геймплея.

Згідно сценарію, Нью-Йорк фактично задихається від вуличної злочинності, наплив якої забезпечується головними опонентами Людини-Павука – Веном, Зеленим Гобліном, Електро, Крейвен Мисливцем та іншими персонажами, знайомими любителям коміксів Marvel.

Втім, Людина-павук також помітно змужнів – тепер він вміє перевтілюватися допомогою костюмів в Людину-Павука сімбіоти або Залізної Людини-Павука, а також не гребує просити допомоги в боротьбі з кровожерливими босами у Чорної Коші і Скрюболла. Іншими словами, нас чекає черговий захоплюючий Action з інтенсивними та динамічними боями, а також запаморочливими стрибками.

Що стосується сюжету, то тут фани серії напевно оцінять творчість розробників – боротьба зі вселенським злом в окремо взятому районі Нью-Йорка розгорнеться неабиякими інтригами і несподіваними поворотами.

Як і очікувалося, гра буде розповсюджуватись не безкоштовно – щоб завантажити гру на свій iPhone, iPad або iPod Touch з обов’язково встановленою iOS 7, доведеться викласти $4.99.

Create your own postcard for friend or for your love. Be creative and suprise them.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *