Огляд гри Robo Rocket

Автор | 24 Березня, 2014

obo Rocket – симпатичний платформер про робота, якому потрібно збирати зірочки.

Гра Robo Rocket розгортається в космосі в умовах невагомості. За спиною героя – невеликий ракетний двигун, який допомагає йому переміщатися. Ціль робота – пройти невеликий лабіринт, зібрати якомога більше зірок, неушкодженим дістатися до фінішу і перейти на наступний рівень.

Управління просте і зручне: натискання на екран піднімає робота вгору, а нахил телефону визначає його рух. Перші рівні прості, надалі складність зростає: зірок стає більше, частина з них захована, з’являються вороги, пастки. В основному робот знаходиться на передньому плані, але іноді йому доведеться обходити загородження з тильного боку. Щоб потрапити туди або вийти назад, застосовується жест тривалого натискання на екран. Спочатку таке управління здається незвичним, але в грі багато звукових та візуальних підказок, завдяки яким можна легко зорієнтуватися в просторі.

Сценарій Robo Rocket простий, ми вже бачили сотні подібних ігор. Але в цій грі підкуповують три речі. По-перше, барвиста високо деталізована псевдооб’емна графіка. По-друге, продуманий геймплей: здається, ніби кожна дрібниця знаходиться там, де повинна. І по-третє, слухняне управління: досить плавне для того, щоб випадково не потрапити в пастку, але в той же час не дуже повільне, і тому воно не дратує.

Гра по-чесному платна, варто заплатити раз – і в неї можна грати скільки завгодно, в ній немає ні обмежень, які можна зняти за гроші, ні продажів додаткового контенту. Зараз у грі два світи, скоро вийде оновлення з третім.


Ищешь классное кино? Смотреть фильмы онлайн бесплатно на сайте oxfilm.ru. В хорошем качестве, последние новинки. Не пропусти!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *