Подробиці про iOS 8: iCloud і нові додатки

Автор | 24 Березня, 2014

Редакція 9to5mac публікує все нові подробиці про iOS 8, які їй вдалося дізнатися від одного з працівників Apple. Вже відомі зміни, які будуть в додатку Карти, поява окремого додатка iTunes Radio, а сьогодні мова піде про iCloud, файлову систему і нову додатки в мобільній операційній системі.

З одного боку в Купертіно рішуче проти повноцінного файлового менеджера на смартфонах і планшетах, з іншого – додатки повинні десь зберігати інформацію і обмінюватися їй з іншими пристроями. Так з'явилася однорівнева файлова система в iCloud, де користувачі можуть створювати папки і працювати з документами з айфонів, айпедів і комп'ютерів. У iOS 8 компанія зробить ще один крок назустріч користувачам і розробникам, надавши нові інструменти для роботи з документами, що зберігаються в iCloud. Що саме це буде, поки не відомо, але можна припустити, що наслідком прийдешніх змін може стати обмін даними між додатками, нехай і набагато більш обмежений, ніж в Android. Було б класно мати можливість переправити фотографію в Instagram під час гортання галереї або поділитися в Facebook шматком тексту, які надруковано в iA Writer.

Якщо про розширення функціональності хмарного сервісу не відомо нічого конкретного, то про нові додатки можна розповісти детальніше. В Apple зараз тестують мобільні версії TextEdit і Preview, добре знайомі користувачам OS X. Перший додаток дозволить працювати з текстами і надасть більше можливостей, ніж Нотатки, але буде менш функціональним порівняно з Pages. Додаток Preview дозволить відкривати і редагувати PDF-файли та зображення. На перший погляд це може здатися не потрібним на iOS, однак цей додаток буде синхронізуватися з аналогом на OS X.


Делайте деньги на Форексе вместе с European regulated forex broker, играйте на фондовом рынке и выигрывайте реальные деньги!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *