З’явилися технічні характеристики Samsung Galaxy S5

Автор | 11 Лютого, 2014

Сьогодні компанія Samsung опублікувала тизер, присвячений підготовлюваного анонсу смартфона Galaxy S5. Анонс відбудеться 24 лютого, а опублікована самсунговцями картинка говорить про зміни в оболонці TouchWiz, а також про основні можливості, якими повинен порадувати користувачів новий флагман.

Натяки Samsung досить прозорі, щоб всі, хто цікавиться зробили висновок про новий дизайн іконок в TouchWiz, які повинні стати плоскими та спрощеними (нічого, до речі, не нагадує?), А підписи до цих іконків (Життя, Розваги, Стиль, Безпека) повинні характеризувати можливості апарату. Звичайно, якщо вам такий новий дизайн не довподоби, поспішіть купить Galaxy S4, який все ще має звичний для нас з вами дизайн.

Але все це тільки натяки, а як щодо технічних характеристик Galaxy S5? Звичайно, самсунговці їх не розкривають, але витоки бувають не тільки у Apple, так що у нас є можливість з цими характеристиками ознайомитися. Знайдені вони на шпигунському знімку коробки нового флагмана південнокорейців.

Отже, поїхали. Galaxy S5 отримає чотирьохядерний процесор частотою 2,5 ГГц (виробник його невідомий), 5,25-дюймовий дисплей SuperAMOLED з роздільною здатністю 2560 × 1600 пікселів і щільністю 550 ppi, 3 ГБ оперативної пам'яті, батарею на 3000 мАг, 20-мегапіксельну основну і 2 -мегапіксельну фронтальну камери і підтримку LTE.

Характеристики на даний час більш ніж гідні, але воно й зрозуміло, що у флагмана все має бути круто. Інша справа, що така або близька за характеристиками начинка з'явиться цього року і у флагманів інших компаній, і Galaxy S5 повинен б якось виділятися на фоні інших. А для цього потрібні "фішки" і "плюшки", про які поки достовірно нічого не відомо. Втім, до презентації S5 часу залишилося зовсім небагато – скоро самі все дізнаємося. А потім подивимося, чим відповість Apple.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *