У Яндекс.Картах для iOS з’явилися офлайн-карти для 120 нових міст і олімпійські панорами

Автор | 10 Лютого, 2014

Компанія Яндекс випустила нову версію мобільного картографічного додатку Карти для iPhone, iPad і iPod touch. Вона дозволяє зберегти пам’ять iOS-пристрої 120 нових міст, щоб потім при використанні програми не довантажувати потрібні ділянки.

Яндекс.Карти дозволяють скоротити витрати на мобільний інтернет. Можна закачати карту Киева на iPhone або iPad через з’єднання Wi-Fi, а потім користуватися картами, навіть за відсутності підключення до Мережі. Це не тільки заощадить трафік, а й прискорить завантаження даних.

«Ми оновили офлайн-карти міст і додали до них 120 нових. Можна сміливо скачувати свіжі карти і користуватися ними, коли немає інтернету, – розповіли розробники сервісу. – Мобільні карти Яндекса дозволяють заздалегідь завантажити цілком карту того чи іншого міста. І робота з картою стане швидше, а грошей на мобільний інтернет буде йти менше ».

Крім цього в новій версії була усунена помилка: на iOS 5 додаток визначав розташування користувача, навіть працюючи у фоновому режимі. Через це швидше розряджався акумулятор.

У Яндексі також з’явилися свіжі знімки 1500 кілометрів сочинських вулиць і доріг, а також панорами дев’яти олімпійських об’єктів. Серед них головна хокейна арена Олімпіади – льодовий палац, палац зимового спорту «Айсберг», де змагатимуться фігуристи, керлінговая центр «Крижаний куб» та інші. Їх можна не просто розглянути зовні, але й погуляти всередині. Влаштувати, наприклад, віртуальну екскурсію по ковзанярському стадіону «Адлер-Арена» або пройтися коридорами стадіону «Шайба» і заздалегідь знайти свій сектор на трибунах, якщо у вас вже є квиток на хокей.

Всі панорами інтер’єрів знімалися вручну. Вручну зняті і панорами гірських трас. На них можна помилуватися кавказькими вершинами. Так, наприклад, виглядає «Роза Хутір», де пройдуть олімпійські змагання з гірськолижного спорту:

Скачати Яндекс.Карти можна безкоштовно з онлайн-магазину App Store за посиланням далі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *