Вийшла iOS 7.0.2 для iPhone, iPod touch і iPad

Автор | 27 Вересня, 2013

Через тиждень після релізу фінальної версії iOS 7 компанія Apple поширила технічне оновлення iOS 7.0.2, спрямоване на виправлення помилок. У даному оновленні виправлений баг, який дозволяє минаючи введення код-пароля на екрані блокування отримувати доступ до iPhone і iPad.

Серйозна вразливість iOS 7, за допомогою якої можна було обійти введення PIN-коду на локскрін «яблучних» пристроїв, виявили на наступний день після виходу прошивки. Баг дозволяв зловмисникам отримати доступ до персональних даних власника iPhone, iPod touch і iPad в обхід пароля: виконавши кілька простих дій з'являлася можливість переглядати фотографії з фототеки пристрої .

Інша уразливість в iOS 7.0, на яку скаржилися користувачі, дозволяла дзвонити з заблокованого iPhone з iOS 7. Трюк дуже простий і полягає в наступному: на екрані екстреного виклику на Запаролених iPhone слід ввести номер абонента, до якого потрібно додзвонитися, після чого багато разів натискати кнопку виклику. Через кілька секунд відбудеться збій і iPhone покаже логотип Apple. При цьому смартфон у фоновому режимі зробить дозвін.

iOS 7.0.2 закриває дві вищевказані уразливості і додає можливість вводити код-пароль на грецької клавіатурі. Встановити оновлення можна зайшовши в налаштування мобільного пристрою або скориставшись iTunes.

Раніше Apple випустила апдейт iOS 7.0.1 . Збірка доступна тільки для iPhone 5s і iPhone 5c і спрямована на виправлення помилок, пов'язаних з роботою сканера відбитків пальців iPhone 5s.


Если вам вовсе не нужна вся мощь и разные функции оригинального смартфона iPhone, выбирайте китайский iphone 4 цена на который вас очень порадует! Та том же сайте можно выбрать любою качественную электронику: от мобильного телефона до планшета.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *