Adobe анонсувала «розумне» перо і цифрову лінійку для iPad

Автор | 19 Вересня, 2013

Компанія Adobe анонсувала «розумне перо» і цифрову лінійку, сумісні з iPad. Реліз розробок, призначених для  користувачів, котрі захоплюються малюванням, запланований на першу половину 2014 року.

Стилус під кодовою назвою Project Mighty виготовлений з алюмінію. Його особливість – чутливість до натиску: чим сильніше користувач тисне наконечником пера на екран, тим товща буде лінія. Роль гумку при малюванні замінює палець.

Лінійка, яку Adobe називає Project Napoleon, нараховує в довжину 7,6 сантиметра. Будучи розміщеної на екрані планшета, вона проектує на дисплей прямі лінії. Щоб лінія відобразилася на малюнку, потрібно провести по ній стилусом.

Рекламна пауза: Если у вас что-то случилось с любимым девайсом, отдайте его специалистам, которые знают что такое ремонт айфона лучше работников эпеловских сервисов.

І стилус, і лінійка мають по одній кнопці. Натискання на неї відкриває на планшеті меню інструментів і налаштувань. У Project Mighty, крім цього, є модуль Bluetooth – він служить для бездротового обміну даними між стилусом і планшетом.

Аксесуари працюватимуть у всіх «малювалках», однак Adobe випустить і спеціалізоване ПЗ: Project Parallel для створення ескізів і Project Contour для перетворення фото в малюнки. Буде реалізована підтримка «хмари» Creative Cloud для синхронізації налаштувань і малюнків.

«Ми впевнені, що можемо зробити цифрове творчість і більш доступним, і більш природним», – заявили в Adobe.

Обидва пристрої, стилус і лінійку, випустить партнер Adobe – компанія Adonit. Ціна на гаджети поки не названа.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *