Apple просить розробників надсилати нові значки для iOS 7

Автор | 31 Серпня, 2013

Apple розіслала вповноваженим розробникам, зареєстрованим у програмах iPhone Developer Standard і Enterprise, офіційні повідомлення про зміну формату значків для мобільних додатків в App Store. В операційній системі iOS 7 значки додатків трохи більше у розмірі та мають інший радіус кутів.

У порівнянні з iOS 6 «сімка» дуже сильно відрізняється в плані дизайну інтерфейсу – він став, що називається, більш "плоским" і схематичним. Назвати його красивішим або менш вдалим в плані графіки не можна – кожен користувач складе свою суб'єктивну думку. Проте «плоска» стилістика нової мобільної платформи відбилася на формі значків додатків.

В офіційному листі розробникам Apple повідомила, що значки деяких програм некоректно відображаються на домашньому екрані iOS 7 – по кутах у них залишаються крапки білого кольору. Згідно з повідомленням Apple, розмір значків для ігор і додатків повинен збільшитися по горизонталі і вертикалі на 6 пікселів для iPhone і на 8 пікселів для iPad.

«Щоб уникнути похибок в інтерфейсі своїх програм, розробникам слід включати в додатки великі значки. Значки додатків iPhone в iOS 6 мають розмір 114 x 114 пікселів, в iOS 7 формат значків – 120 x 120 пікселів. Для планшетів iPad дозвіл значків становить 144 x 144 у разі iOS 6 і 152 x 152 пікселя в операційній системі iOS 7 », – йдеться в повідомленні Apple.

При завантаженні або оновленні вже існуючих додатків через iTunes Connect розробники повинні докладати значки в новому дозволі.

 


Не пропустите уникальной возможности купить ipad 4 в Санкт-Петербурге дешево по супер цене, которая вас приятно удивит!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *