Скачати Viber Desktop для Windows і OS X

Автор | 25 Липня, 2013

Популярний сервіс для обміну безкоштовними SMS повідомленнями і дзвінками через Інтернет Viber випустив офіційний клієнт для Windows і Mac. Завантажити фірмовий додаток Viber Desktop, який підтримує дзвінки та повідомлення, можна безкоштовно за посиланням далі.

Viber докорінно змінив безкоштовний обмін повідомленнями і голосовими викликами через Інтернет (VoIP) з мобільних пристроїв, завдяки додатку для платформ iOS, Android, Windows Phone, BlackBerry та інших. З появою Viber Desktop з'явилося кроссплатформне і завжди доступне рішення для безкоштовних повідомлень і дзвінків.

Однією з сильних сторін мобільного програми є проста процедура активації. Компанія перенесла її і на Viber Desktop. Відразу після введення номера мобільного телефону і коду підтвердження, який надсилається на мобільний додаток Viber, можна починати користуватися Viber Desktop. Всі ваші мобільні Viber-контакти будуть синхронізуватися між усіма версіями програми.

 

 

Особливості Viber Desktop для Windows і Mac:

  • Просте перенесення дзвінків між Viber Desktop і додатком Viber одним клацанням миші або за допомогою підключення.
  • Вхідні і відправлені повідомлення відображаються на всіх пристроях, але звукове сповіщення спрацьовує тільки на пристрої, яким ви користуєтеся в даний момент.
  • Повідомлення і розмови, що видаляються на одному пристрої, будуть видалені і зі всіх інших пристроїв.
  • Viber Desktop є першим додатком Viber з відео-дзвінками. Завдяки цій новій бета-функції можна здійснювати відео-дзвінки зі своїх ПК на ПК інших користувачів Viber.

Реліз Viber Desktop відбувся в рамках виходу мобільного клієнта Viber 3.0 для iPhone та iPad. Даний випуск включає в себе суттєві оновлення версій програми для iOS і Android, а також нову збірку для BlackBerry. За даними компанії, в даний час сервісом Viber користуються понад 200 мільйонів чоловік.

Завантажити Viber Desktop для Windows і Mac OS X

 


Узнайте новую информацию о iphone 4 цена в финляндии и другие интересные фишки на сайте iphclone.ru

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *