[Ігри] Deus Ex: The Fall вийшла на iPhone і iPad

Автор | 12 Липня, 2013

Відбувся реліз Deus Ex: The Fall для iOS знаменитого кіберпанк-всесвіту. Гра доступна на всіх iPad (починаючи з iPad 3), iPhone 4S і iPhone 5, а також на iPod touch п'ятого покоління. The Fall коштує $6.99

Події Deus Ex: The Fall розгортаються в 2027 році, паралельно історії Адама Дженсена, і продовжують роман-приквел «Ефект Ікара» британського письменника Джеймса Сваллоу. У центрі оповідання – колишній найманець британської Спеціальної авіадесантної служби (SAS) Бен Саксон, разом з агентом секретної служби Анною Келсо боровся проти світової змови, організованого тираном на чолі з Джейсоном Наміра, одним з антагоністів Human Revolution. Сюжетна кампанія в грі займе приблизно 6 годин.

Четверта гра серії, надурила очікування фанатів, які сподівалися на великий проект для PC і консолей, була створена зусиллями європейського мобільного підрозділу Square Enix. У розробці також брала участь незалежна студія N-Fusion Interactive, що базується в Нью-Джерсі, а за тим, щоб гра зберегла дух легендарного серіалу, стежить Eidos Montreal, відповідальна за Deus Ex: Human Revolution. Рішення випустити гру на смартфонах iPhone, а також планшетах iPad в Square Enix пояснюють наміром компанії освоювати весь ринок цілком, а не окремі його сегменти.

Серія кіберпанкових стелс-екшн Deus Ex існує з 2000 року, коли в продаж надійшла перша частина, розроблена Ion Storm. Потім ця ж студія випустила сіквел, Deus Ex: Invisible War. Через вісім років після його релізу, в 2011 році, Eidos Montreal представила Human Revolution, яка є приквелом двох перших ігор.

Історія всіх трьох частин серіалу відбувається в майбутньому, в якому люди можуть модифікувати свої тіла. Героєм першої частини був таємний агент на ім'я Джей Сі Дентон. У другій фігурував його «родич» Алекс Дентон. У приквелі головна роль дісталася Адаму Дженсену, який очолював службу безпеки в корпорації Sarif Industries.

 

 

 

Deus Ex: The Fall також з'явиться на пристроях під управлінням Android, проте конкретна дата виходу цієї версії поки не називається.

Завантажити Deus Ex: The Fall для iPhone, iPod touch і iPad ($6,99)

 


Не вистачає коштів на оригінальний iPhone? Рекомендуємо подивитися на каталог китайських копій iPhone http://bemobi.com.ua/kopii-iphone/, ціна на які вас порадує.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *