[Cydia] Auxo для iPad

Автор | 8 Червня, 2013

Інтерфейс панелі багатозадачності не змінювався в мобільній платформі Apple з версією iOS 4. Все ті ж іконки останніх запущених додатків, ті ж кнопки для управління плеєром, гучністю та блокування повороту екрану. При цьому як на iPhone 5 з 4-дюймовим дисплеєм, так і на iPad з екранами 8 і 10 дюймів апп-світчер також не отримав жодних переваг від додаткових пікселів. Твік Auxo для пристроїв з джейлбрейком покликаний відновити справедливість.

Після установки Auxo, відповідно до задумки блогерів The Verge, замість іконок програм на панелі багатозадачності з'являються повноцінні скріншоти шести останніх запущених додатків, що дозволяє швидше орієнтуватися між відкритими програмами. Щоб закрити завдання, досить зробити жест свайп вниз. У цьому розділі підтримується мультитач-режим, тому додатки можна вивантажувати навіть двома пальцями. Закрити відразу всі завдання також дуже просто – потрібно доторкнутися до будь-якого значку в панелі багатозадачності на кілька секунд. Після цього натисканням по кнопці «Yes» залишиться підтвердити згоду

Вчора відбувся реліз Auxo для iPad, тому тепер і користувачам планшетів доступні всі переваги популярної надбудови. У версії твіка для планшетів реалізований весь функціонал Auxo для iPhone.

Наприклад, у розділі для управління плеєром можна знайти регулятор гучності, а також назва пісні, виконавця і обкладинка альбому. Спеціальна кнопка дозволяє вивести обкладинку зверху на повний екран. Якщо зробити свайп у бік, можна отримати доступ до вимикачів основних системних функцій: Wi-Fi, Bluetooth, 3G, блокування повороту екрану і іншим. Коротке утримання будь-якого з них відкриє стандартне додаток Налаштування з розділом, відповідним обраному перемикачу.

Докладний огляд твіка Auxo для iPad від iDB:

 

 

Auxo добре зарекомендував себе на iPhone і iPod touch, тому реліз iPad-версії очікували з великим нетерпінням. Завантажити версію Auxo для iPad можна за ціною $1,99.

 


Забудьте о отсутствии горячей воды у вас дома, водонагреватели Днепропетровск нагреют вам воду в любом количестве при этом и сэкономят ваши денежные средства.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *