YouTube Capture 1.3: попередній перегляд HD-відео і функція «Завантаження тільки через Wi-Fi»

Автор | 4 Травня, 2013

У App Store вийшла нова версія програми YouTube Capture, за допомогою якого користувачі iOS-пристроїв можуть записувати ролики і вивантажувати їх одночасно на YouTube, Google+, Facebook і Twitter. В оновленій програмі з'явилася можливість попереднього перегляду відео після корекції у високому дозволі, додана функція «Завантаження тільки через Wi-Fi», а також внесені інші поліпшення.

 

 

Оновлений додаток Google адаптовано для смартфонів і планшетів на iOS. YouTube Capture дозволяє знімати відео і легко створювати ролики з фоновою музикою, використовуючи функції автоматичної корекції кольору і автоматичної стабілізації зображення.

 

Для початку роботи з YouTube Capture необхідно ввести дані свого Google-аккаунта, а згодом програма дозволить розпочати запис відеоролика відразу після запуску. У налаштуваннях передбачена можливість автоматичного старту запису при повороті екрану мобільного пристрою.

Особливості YouTube Capture 1.3:

  • Попередній перегляд відео після корекції у високому дозволі.
  • Додана функція «Завантаження тільки через Wi-Fi».
  • Відображення часу, що залишився для завантаження.
  • Більш швидкий запуск.
  • Виправлена ​​некоректна робота при малому обсязі вільної пам'яті.
  • Виправлені проблеми при завантаженні на YouTube.

YouTube Capture передбачає можливість відкоригувати колір відео або провести стабілізацію зображення. Крім того, можна обрізати запис чи додати до нього фонову музику з розділу «Саундтреки YouTube». Ці фічі доступні як для роликів, зроблених за допомогою YouTube Capture, так і для вже наявного на пристрої відео. При бажанні користувач може видалити ці ефекти.

 

Програма безкоштовна і доступна для завантаження з App Store за посиланням далі.

 

Завантажити YouTube Capture 1.3 для iPhone, iPod touch і iPad

 


Фирма Zeppelin предлагает высокого качества генераторы, дизель генераторы установки и электростанции для аварийного електропитания и стабилизации напряжения.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *