[Cydia] Audio Recorder – записуємо розмови з iPhone

Автор | 11 Квітня, 2013

З якою б метою ви не збиралися записувати телефонну розмову на iPhone, вам не обійтися без спецзасобів. У смартфонах Apple не передбачена можливість записувати дзвінки «з коробки». Ви можете підключити до iPhone спеціальний диктофон або завантажити з Cydia невеликий додаток. Audio Recorder – це не просто програма, що створює цифрові копії телефонних розмов, це найкращий метод отримати в розпорядження цінну інформацію, яка в звичайному режимі може бути втрачена.

 

Audio Recorder для iPhone працює як в ручному, так і в автоматичному режимі. Налаштувань небагато, тому заплутатися не вийде.

За словами розробника, Audio Recorder – це перша джейлбрейк-розробка для запису телефонних дзвінків на iPhone. Програма проста, зручна і функціональна – не вимагає тонкого налаштування або вивчення. Досить встановити Audio Recorder на телефон і вибрати один з чотирьох режимів роботи – записувати все, тільки вхідні, тільки вихідні або вручну. Тепер у вас завжди буде можливість записати важливий дзвінок на iPhone. Додаток не тільки зберігає аудіозаписи розмов, але і дозволяє прослуховувати їх і відправляти поштою.

У багатьох країнах світу діє заборона за збереження телефонних розмов. В Україні немає такого обмеження, навіть не потрібно попереджати співбесідника про початок запису. Тим не менш, щоб уникнути можливих проблем, розробник Audio Recorder додав в програму функцію оповіщення про початок запису дзвінка.

Audio Recorder можна скачати в Cydia з репозиторія Modmyi. Додаток працює на iPhone 5 і iPhone 4S.

 


Ты абитуриент и находишься в поисках своего будущего пути? Взвешивай все за и против твоего будущего поступления украина, ведь именно оно приведет тебя финансовой независимости и вершине карьерной лестницы.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *