Додаток Parallels Access вже доступний і на iPhone

Автор | 22 Червня, 2014

Parallels Access – це один з найбільш популярних інструментів для віддаленої роботи з програмами, встановленими на комп'ютері, за допомогою планшета iPad. Відтепер, з виходом версії 2.0, скористатися додатком зможуть також власники смартфонів iPhone.

Головною перевагою Parallels Access у порівнянні з абсолютною більшістю аналогічних програм є управління додатками за допомогою звичайних жестів (інші розробники пропонують користувачеві свайпамі переміщати по екрану вказівник). Таким чином, працюючи з Word, Excel, Photoshop, Vegas, IE або іншим десктопним софтом, можна використовувати звичайні жести прокрутки, збільшення та зменшення масштабу, копіювання і вставки тексту, інші. При цьому, можна викликати екранну клавіатуру і скористатися функціональним клавішами Control, Shift і т.д.

Для запуску програм в Parallels Access використовується власний інтерфейс з іконками, який імітує робочий стіл десктопного комп'ютера, за рахунок чого створюється відчуття роботи з встановленими на пристрій додатками, а не віддаленій системою.

Варто також зауважити, що Parallels Access версії 2.0 дозволяє змінювати дозвіл екрану, віддалено виводити комп'ютер з режимів, використовувати мікрофон мобільного пристрою і т.д. Завантажити Parallels Access можна безкоштовно за посиланням нижче, однак після 14 днів «тріал»-використання доведеться придбати підписку за $20 в рік або $35 за два роки. До слова, в даний момент (до 30 червня включно) діє акційна ціна на 2-річну підписку – 30 доларів.

 

Завантажити Parallels Access для iPhone і iPad (App Store)


Скачивайте последние новинки и игры на андроид 2 2 бесплатно. Сотни хитовых приложений на Android на сайте glafi.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *