[Ігри] Пазли: цікаві пазли для великих та малих дітей:)

Автор | 27 Березня, 2013

Не секрет, що збирання пазлів розвиває індуктивне мислення, адже це дуже гарна зарядка для мозку. Сам процес може захопити на довгі години, особливо, якщо пазл складається з багатьох десятків, а то й сотень шматочків. Компанія Little Beetle приготувала всім дітям та їхнім батькам ще один прекрасний весняний подарунок  – додаток "Пазли" для iPad оновився до версії 2.1.

 

  

В основному, додатки компанії Little Beetle розраховані на дітей. Однак додаток "Пазли" підійде не тільки дітлахам, але й дорослим, бо це універсальна розвиваюча гра. У додатку передбачено два розділи: Дитячий і Класичний. Розглянемо їх докладніше.

У розділі "Дитячий", що цілком очікувано, представлені пазли для дітей різного віку: від малюків, до тих, хто постарше. Всього представлено 36 картинок з різними звірами і рослинністю. Відкривши будь-яку з них, можна відразу приступати до збирання пазла з розкиданих по екрану шматочків. Всі пазли, представлені в цьому розділі складаються з 3-6 частин, що дозволяє навіть самим маленьким досягти цілі і скласти картинку.

Розділ "Класичний" це вже більш просунута сходинка. Різноманітність тут обмежується тільки вашою уявою. Головна тому причина – можливість вибирати будь-яку картинку з фотогалереї вашого iPad, а також, зроблену на камеру пристрою. Крім цього в розділі доступно 6 дуже красивих пазлів з краєвидами. Ви можете збирати пазли або відразу завантажити будь-яке зображення з фотогалереї або безпосередньо з камери. Це відкриває, по істині, необмежені можливості.

У "класичному" розділі можна вибирати, на яку кількість частин буде розділена картинка: 12, 30 або 56. Чим більше частин, тим складніше і цікавіше збирати пазл. Прекрасний спосіб влаштувати для свого мозку корисну гімнастику!

Чи потрібно говорити про те, що, як і у всіх інших додатках від Little Beetle, в "Пазли" багато уваги було приділено якості графічного та музичного оформлення. Красива анімація, приємний музичний фон, барвисте оформлення і професійна озвучка – ігровий процес, з цих причин, доставляє суцільне задоволення!

Додаток "Пазли" підійде для всіх членів сім'ї, оскільки в ньому ваші можливості обмежуються тільки вашою фантазією. Збирайте пазли, тренуйте індуктивне мислення і отримуйте задоволення разом з приголомшливими "Пазлами" від студії Little Beetle!

Завантажити Пазли для iPad з App Store ($1.99)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *