[Cydia] Як приховати клавіатуру на iPhone і iPad одним жестом

Автор | 15 Січня, 2013

Одна з головних причин, що спонукає користувачів до джейлбрейку, – це розширення функціоналу iOS. Починаючи з невеликих твіків і закінчуючи цілими пакетами з підтримкою тем оформлення, наприклад, Winterboard і SBSettings, кожен з них в тій чи іншій мірі оптимізує досвід використання iPhone і iPad.

Сьогодні ми розповімо ще про однну невелику, але дуже корисну розробкуці під назвою DismissMyKeyboard, яка спрощує роботу з текстом на iPhone і iPad. Цей Твік написав розробник під ніком iAmharic. Єдина функція його аддона полягає в можливості швидко приховувати клавіатуру в iOS.

На мобільних пристроях Apple не передбачена кнопка для того, щоб прибрати відкриту клавіатуру в текстових додатках. DismissMyKeyboard дозволяє приховати блок віртуальних клавіш в ті моменти, коли він не потрібний, одним рухом. Для цього потрібно зробити свайп зліва направо з кнопки «Пробіл» до кнопки «Enter».

Програма не додає нових значків або розділів у меню iOS: просто встановіть твік і користуйтеся клавіатурою з новою фічою.

Твік DismissMyKeyboard вийшов в Cydia минулого тижня. Завантажити новинку можна безкоштовно з репозиторія BigBoss.

 


Купуйте вигідно та вигравайте лоти з привабливими цінами на аукционе ebay в Украине с помощью нашего сайта. Наші переваги – безпека та надійність доставки вашого товару.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *