[Програми] Tikr: зворотний відлік до важливих подій

Автор | 15 Січня, 2013

Напередодні Нового року, свято  наштовхнуло розробників з One of Many на ідею використати iPhone для зворотного відліку часу до якогось свята чи важливої ​​події, «щоб з трепетом чекати на неї». Тепер реалізувати подібне можна за допомогою безкоштовного додатку Tikr, яке днями вийшло в App Store. Утиліта дозволяє налаштувати годинник під будь-яке свято, будь-яку дату або подію.

Якщо ви хочете знати, скільки залишилося днів до вашого весілля, реліза нової гри, як скоро прийде хтось з армії, коли день народження ваших рідних, або довгоочікуваний вихідний або відпустку, ви можете використовувати Tikr.

 

Додаток дозволяє без зусиль створити власні таймери зворотного відліку часу. Передбачена можливість додати фотографію і текст із зазначенням дати, яку ви обираєте. Наприклад, картинка із зображенням троянди і написом «Днів до 8 березня» з таймером зворотного відліку покаже, скільки днів залишилося до Міжнародного жіночого дня або будь-якого іншого вказаної вами події.

Примітно, що творці додатка пішли далі, ніж створення типового зворотного лічильника часу. Вони «прикрутили» до програми соціальні функції, без яких зараз не обходяться жодна мобільна розробка. У Tikr можна стежити за лічильниками інших користувачів.

 

Додаток безкоштовний і доступний в App Store за цим посиланням.


Якщо ви шукаєте де придбати ноутбук, то зайшовши в інтернет магазин Ядро-Электроника, будете просто здивовані, побачивши ціни. Наприклад, ноутбук asus n45s цена в украине буде менша, ніж у великих магазинах в оффлайні. Також Ядро-Электроника надає кредити на ноутбуки та має доставку як по Харкову, так і по всій Україні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *